Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cautarile avionului Malaysia Airlines vor fi cele mai scumpe din istorie

România Liberă România Liberă,
Cautarile avionului Malaysia Airlines vor fi cele mai scumpe din istorie

Cautarile avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut misterios la 8 martie, ar urma sa fie unele dintre cele mai scumpe din istoria aviatiei, considera unii experti, in conditiile in care operatiunile ar putea continua o perioada indelungata. continuă pe România Liberă

Cautarile avionului Boeing 777 dat disparut, cele mai scumpe din istorie

Cautarile avionului Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, disparut la 8 martie, ar urma sa fie unele dintre cele mai scumpe din istoria aviatiei, considera unii experti, in conditiile in care operatiunile ar putea continua o perioada.

Producatorii lanseaza campania 'Taie TVA la carne': romanii platesc pentru carne cele mai scumpe preturi din Europa

Producatorii de carne din Romania au lansat campania Taie TVA la carne , prin care sustin reducerea TVA in industria de profil dupa exemplul din panificatie, aratand ca tara noastra se numara printre tarile cu cele mai mari taxe din Europa.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste: taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

FOTO Cum au ajuns dracii goi intr-o biserica veche din Hunedoara. Cele mai ciudate picturi bisericesti

Unele dintre cele mai stranii picturi bisericesti pot fi admirate intr-o biserica veche de lemn, de pe Valea Muresului. Pe peretii bisericii din Almas Saliste sunt infatisate, intr-un mod original, scene ale Judecatii de Apoi. Si alte lacasuri de cult, vechi, din satele hunedorene ofera celor care le trec pragul imagini iesite din comun.

Toshiba are cele mai rapide carduri microSD

Toshiba a pregatit cele mai rapide carduri microSD si tinteste din ce in ce mai agresiv piata de stocare si cea a dispozitivelor mobile. Toshiba a fost cel care anul trecut a achizitionat compania producatoare de memorii si de SSD-uri, OCZ. De atunci isi pregateste o serie de produse interesante pe care le va dezvalui in cursul acestui an. OCZ era recunoscut pentru controllerele de SSD-uri foarte rapide, si pentru memoriile de gaming performante pe care le produceau. Din nefericire [].

ANOFM: Peste 16.700 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 700 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Dolj, Arad, Arges si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai cautate bunatati de pe masa de Paste: cum se prepara ciorba de miel, stufatul si drobul

Pulpa de miel la cuptor, drobul si stufatul sunt nelipsite de pe mesele bucurestenilor in apropierea Sarbatorilor de Paste, iar bucatarii sustin ca orice gospodina poate face adevarate minuni in bucatarie daca respecta cateva ponturi simple. Adevarul va prezinta pas cu pas cum se prepara cele mai ravnite bucate de Paste.

Cele mai memorabile citate din serialul Mad Men: cat de importante sunt si astazi replicile lui Don Draper?

Considerat unul dintre cele mai reusite seriale despre publicitate, Mad Men a inspirat cu siguranta multi tineri, dar si specialisti in domeniu.

Presa internationala: Cearta dintre Basescu si Ponta strica imaginea Romaniei, considerata deja una dintre cele mai corupte tari

Decizia lui Victor Ponta de a-si muta biroul la MApN a ajuns in presa internationala, devenind subiect de glume in tabloide si atragand avertismente din partea ziarelor quality. Basescu si Ponta si-au facut un obicei din a se acuza unul pe altul de coruptie, iar antipatia foarte publica dintre ei poate sa manjeasca si mai tare imaginea unei tari considerate deja una dintre cele mai corupte din Europa, noteaza ccotidianul The Telegraph.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )