Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presa internationala: Cearta dintre Basescu si Ponta strica imaginea Romaniei, considerata deja una dintre cele mai corupte tari

Adevărul Adevărul,
Presa internationala: Cearta dintre Basescu si Ponta strica imaginea Romaniei, considerata deja una dintre cele mai corupte tari

Decizia lui Victor Ponta de a-si muta biroul la MApN a ajuns in presa internationala, devenind subiect de glume in tabloide si atragand avertismente din partea ziarelor quality. Basescu si Ponta si-au facut un obicei din a se acuza unul pe altul de coruptie, iar antipatia foarte publica dintre ei poate sa manjeasca si mai tare imaginea unei tari considerate deja una dintre cele mai corupte din Europa, noteaza ccotidianul The Telegraph. continuă pe Adevărul

Cearta dintre Basescu si Ponta, in presa internationala: Strica imaginea Romaniei

Decizia lui Victor Ponta de a-si muta biroul la MApN a ajuns in presa internationala, devenind subiect de glume in tabloide si atragand avertismente din partea ziarelor quality.

Basescu: Ponta, procuror ratat, nu am auzit de vreun dosar important al lui

Presedintele Traian Basescu a declarat in conferinta de presa de astazi ca premierul Victor Ponta este un procuror ratat, mentionand ca nu a auzit de vreun dosar important al acestuia.

Ilie Serbanescu: Tara asta e condusa de cel mai corupt dintre corupti? Ponta are obligatia de a cere satisfactie justitiei

Analistul Ilie Serbanescu a vorbit, luni seara, la Antena 3, despre razboiul iscatintre Victor Ponta si Traian Basescu dupa ce presedintele a amenintat-o pe Gabriela Firea. Doamna Firea nu poate fi decat.

Traian Basescu: Ponta s-a ascuns in buncarul de la MApN. A cedat nervos si se apara cu armata de baronii PSD

Presedintele Traian Basescu a comentat mutarea biroului premierului Ponta la sediulMinisterului Apararii Nationale, precizand ca acesta a cedat nervos si apeleaza la armata pentru a scapa de furia.

Traian Basescu: Ponta s-a ascuns in buncarul de la MApN. A cedat nervos si se apara cu armata de baronii PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat mutarea biroului premierului Ponta la sediulMinisterului Apararii Nationale, precizand ca acesta a cedat nervos si apeleaza la armata pentru a scapa de furia.

Basescu: Ponta este un procuror ratat. Nu am auzit de vreun dosar important al lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta este un procuror ratat, mentionand ca nu a auzit de vreun dosar important al acestuia. O alta inovatie a lui Ponta este legata.

Traian Basescu: Ponta, mai preocupat de protejarea baronilor locali decat de nevoile romanilor

Presedintele Traian Basescu sustine ca declaratiile de luni ale lui Victor Ponta sunt in tonul actiunilor si al declaratiilor mincinoase cu care ne-a obisnuit deja si care i-au adus un umilitor renume de mincinos, premierul fiind mai.

Traian Basescu: Ponta are o mai mare preocupare pentru protejarea baronilor locali decat pentru nevoile reale ale romanilor

Presedintele Traian Basescu il acuza pe premierul Victor Ponta ca pune mai presus protejarea baronilor sai locali si pastrarea propriei sale functiie de nevoile reale ale cetatenilor romani, potrivit unui.

Basescu: Ponta a cedat nervos. Solutia de a se ascunde intr-un buncar la MApN arata ca si-a pierdut controlul

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca solutia de a se ascunde intr-un buncar la Ministerul Apararii arata ca premierul si-a pierdut controlul, nu mai deosebeste institutiile si ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )