Libnet.ro
UNICEF

16:15

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Antena3 Antena3,
Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la. continuă pe Antena3

Caz revoltator la Husi: o fetita de 4 ani, diagnosticata cu laringita, a murit in urma unei injectii cu ampicilina

O fetita de patru ani din satul Plopi, comuna Bunesti Averesti a murit sambata noaptea in spitalul din Husi, la 45 de minute de la internare, in urma administrarii unei injectii cu ampicilina.

Ancheta la Spitalul din Husi, dupa ce o fetita de patru ani a murit la scurt timp de la administrarea unei perfuzii. Banicioiu: Se poate ajunge la demiteri!

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, parintii copilei acuzand cadrele medicale de malpraxis.

Despagubiri de peste un milion de euro pentru o romanca infectata cu HIV intr-un spital public

O femeie din Bacau, infectata cu virusul HIV in urma cu aproape 25 de ani in Spitalul Judetean de Urgenta, va primi peste un milion de euro despagubiri, dupa ce a castigat in instanta un proces intentat institutiei, informeaza Agerpres.

O zi de lupta cu Ebola, intr-o clinica din Liberia

Virusul Ebola, care a ucis aproape 4. 000 de morti in Africa de Vest, pune pe jar administratiile tarilor de pe toate continentele. in clinicile medicale din cele mai afectate tari, lupta cu moartea se duce zi de zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )