Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ancheta la Spitalul din Husi, dupa ce o fetita de patru ani a murit la scurt timp de la administrarea unei perfuzii. Banicioiu: Se poate ajunge la demiteri!

Adevărul Adevărul,
Ancheta la Spitalul din Husi, dupa ce o fetita de patru ani a murit la scurt timp de la administrarea unei perfuzii. Banicioiu: Se poate ajunge la demiteri!

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, parintii copilei acuzand cadrele medicale de malpraxis. continuă pe Adevărul

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la.

Caz de malpraxis, la Vaslui. O fetita de patru ani, cu laringita, a murit la 40 de minute de la internare

O ancheta la Spitalul Municipal Husi a fost pornita de politie dupa ce o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, decesul subit al copilei fiind considerat de conducerea spitalului drept un eveniment absolut nefericit.

Caz revoltator la Husi: o fetita de 4 ani, diagnosticata cu laringita, a murit in urma unei injectii cu ampicilina

O fetita de patru ani din satul Plopi, comuna Bunesti Averesti a murit sambata noaptea in spitalul din Husi, la 45 de minute de la internare, in urma administrarii unei injectii cu ampicilina.

Ministrul Sanatatii trimite o echipa de control la Spitalul Municipal Husi

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, informeaza Mediafax.

Medici acuzati de malpraxis, la Vaslui. O fetita cu laringita a murit la 40 de minute de la internare

Politistii vasluieni au declansat o ancheta la Spitalul Municipal Husi, dupa ce o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, decesul subit al copilei.

Despagubiri de un milion de euro pentru o romanca infectata cu HIV in spitalul din Bacau

O femeie care a fost infectata cu HIV in spitalul din Bacau in anul 1990 va primi un milion de euro despagubiri, acum, dupa aproape 25 de ani. Abia acum a castigat procesul cu spitalul unde s-a infectat cu.

Vaslui: Acuzatii de malpraxis, dupa ce o fetita cu laringita a murit la 40 de minute de la internare

Politistii vasluieni au declansat o ancheta la Spitalul Municipal Husi, dupa ce o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare. O familie din.

Echipa de control trimisa de ministrul Sanatatii la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita cu laringita a murit la 40 de minute de la internare

Cazul fetitei care a murit la 40 de minute de la internarea in Spitalul Municipal Husi, diagnosticata cu laringita acuta, a intrat in atentia Ministerului Sanatatii, ministrul Nicolae Banicioiu trimitand o.

WTA Bucuresti Open va fi organizat in Romania si in urmatorii patru ani

Federatia Romana de Tenis a obtinut licenta de a desfasura cel mai mare turneu de tenis din Romania, destinat fetelor, pentru minim 4 ani. Astfel, BRD Bucharest Open, organizat de FRT si Ministerul Tineretului si Sportului, va fi prezent pe terenurile de tenis din Romania pana, cel putin, in 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )