Libnet.ro
UNICEF

12:45

Caz socant in Capitala. O tanara de 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc

Antena3 Antena3,
Caz socant in Capitala. O tanara de 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc

Caz socant, miercuri noapte un Capitala. O tanara de aproximativ 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul zece al unui bloc din Sectorul 6. Martori la scena cumplita au fost cativa oameni care. continuă pe Antena3

Caz socant. O adolescenta de 14 ani a murit dupa ce telefonul ei mobil a explodat

Un caz socant a avut loc in Kazakhstan. O adolescenta de 14 ani si-a pierdut viata dupa ce telefonul ei mobil a explodat. Fetita isi lasase telefonul la incarcat, pe perna, si a adormit langa el. Pari.

Caz socant in Dambovita. O adolescenta a fost impuscata de un prieten cu o arma airsoft

Caz socant in Dambovita unde o adolecenta a fost impuscata de un prieten cu o arma airsoft. Incidentul a avut loc pe o strada din localitatea Fieni, unde mai multi adolescenti se jucau cu o arma air.

Caz socant in Vrancea. Un baietel de noua ani a fost abuzat sexual de un adolescent de 15 ani. Totul s-a petrecut in apartamentul suspectului

Un baiat in varsta de doar noua ani a fost abuzat sexual, duminica, de catre un tanar de 15 ani. Fapta s-a intamplat in municipiul Adjud, iar politia a fost anuntata de eveniment de o femeie, cel.

O fetita de 14 ani a murit dupa ce bateria telefonului ei a explodat peste noapte

Alua Asetkyzy Abzalbek, o fata din Kazahstan, in varsta de 14 ani, a decedat dupa ce bateria telefonului ei s-a supraincalzit si a explodat in timpul noptii.

Cutremurator! O femeie a murit dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat: Am auzit o bubuitura

O femeie a murit,dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat. Femeia a fost declarata decedata la scurt timp dupa ce au ajuns oamenii legii. Potrivit localnicilor, in jurul orei 7. 00 dimineata,.

Caz socant in Botosani. Un barbat si-a violat fetita de 13 ani

Un barbat de 39 de ani, din localitatea Paltinis, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani sub acuzatia de viol, dupa ce a abuzat de fiica sa in varsta de 13.

Caz socant la Platonesti: Sex oral cu o minora timp de 2 ani. Ce ii cerea agresorul sa faca in timp ce o filma

Fapte oribile au iesit la ivela in comuna ialomiteana Platonesti. Un barbat, in varsta de 51 de ani, este anchetat de politisti pentru ca batjocorit o minora, obligand-o sa intretina relatii sexuale. in timp ce era abuzata, fata era filmata de agresor.

Doliu in lumea muzicii! Cantareata Kim Shattuck a murit dupa ce s-a luptat cu o boala necrutatoare

Solista formatiei americane de punk rock The Muffs, Kim Shattuck, a decedat la varsta de 56 de ani. Shattuck, care a cantat de asemenea in formatiile Pixies si NOFX, a fost diagnosticata in urma cu doi ani.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina in parapet, pe marginea Transfagarasanului

Un barbat de 53 de ani din judetul Arges a murit, luni, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un par.

Tragic! Un barbat din Brasov a murit dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el

Un varstnic a decedat luni in localitatea brasoveana Ticus, dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el, a informat ISU Brasov. Conform sursei citate, la sosirea echipajelor medicale, barbatul, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )