Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tragic! Un barbat din Brasov a murit dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el

Antena3 Antena3,
Tragic! Un barbat din Brasov a murit dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el

Un varstnic a decedat luni in localitatea brasoveana Ticus, dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el, a informat ISU Brasov. Conform sursei citate, la sosirea echipajelor medicale, barbatul, de. continuă pe Antena3

Un barbat din Botosani, arestat dupa ce ar fi incercat sa violeze doua fetite

Un barbat in varsta de 35 de ani din judetul Botosani a fost arestat preventiv pentru savarsirea a d.

Fetita din Brasov si bunica ei, ucise pe trotuar. Un alt copil a fost grav ranit in urma accidentului

O fetita de opt ani a murit dupa ce a fost lovita de soferul unei camionete in timp ce se plimba pe trotuar in Brasov. Trei persoane, doi copii si o femeie, au fost loviti. Fetuta a murit, iar ceilalti au.

Cutremurator! O femeie a murit dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat: Am auzit o bubuitura

O femeie a murit,dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat. Femeia a fost declarata decedata la scurt timp dupa ce au ajuns oamenii legii. Potrivit localnicilor, in jurul orei 7. 00 dimineata,.

Scene revoltatoare la un liceu din Brasov! Profesoara umilita de eleva in fata clasei

Scene revoltatoare petrecute la un liceu din Brasov! O profesoara este batjocorita de o eleva, in sala de clasa, in fata celorlalti colegi. Imaginile au fost postate pe o retea sociala chiar de.

inca un caz halucinant in Romania! Un barbat din judetul Arges a incercat sa urce cu forta o adolescenta in masina, in plina zi

Un barbat din localitatea argeseana Domnesti, suspectat ca a incercat sa urce cu forta o adolescenta in masina, a fost retinut de politisti. Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de.

Ioana Ginghina, din nou mireasa dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol. Ma marit a treia oara

Ioana Ginghina, din nou mireasa! Actrita a marturisit ca isi doreste sa imbrace rochia alba si pentru o a treia oara, desi a divortat de curand de Alexandru Papadopol. Cei doi au pus capat povestii de iubire la notar, in urma cu cateva luni. De atunci, fiecare dintre soti pare sa isi vada de propriul .

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina in parapet, pe marginea Transfagarasanului

Un barbat de 53 de ani din judetul Arges a murit, luni, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un par.

Madalina, o tanara din Brasov, a fost batuta ore in sir in fata celor trei copii: A dat muzica la maxim si a stins lumina. Cine e agresorul

Un barbat de 37 de ani din Zizin, judetul Brasov, a fost retinut de politisti dupa ce si-a batut iubita ore in sir, duminica seara. Martori la tot acest cosmar au fost cei trei copii ai lor, ba.

Caz socant. O adolescenta de 14 ani a murit dupa ce telefonul ei mobil a explodat

Un caz socant a avut loc in Kazakhstan. O adolescenta de 14 ani si-a pierdut viata dupa ce telefonul ei mobil a explodat. Fetita isi lasase telefonul la incarcat, pe perna, si a adormit langa el. Pari.

Scene de groaza in centrul Capitalei! O persoana a murit, dupa o incaierare ca-n filme in Piata Constitutiei. Posibila reglare de conturi (FOTO+VIDEO)

Scene de-a dreptul socante in centrul Capitalei! O persoana a murit duminica seara, dupa ce mai multi indivizi s-au incaierat in zona Piata Constitutiei. Alte sase persoane au ajuns la spital, dintre care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )