Libnet.ro
UNICEF

21:45

Caz SOCANT in Iasi! Un barbat, iN STARE GRAVA la spital dupa ce a incercat sa-si incendieze sotia

B1 B1,
Caz SOCANT in Iasi! Un barbat, iN STARE GRAVA la spital dupa ce a incercat sa-si incendieze sotia

Un barbat din localitatea Trifesti, in varsta de 38 de ani, a ajuns, joi, in stare grava la spital, impreuna cu sotia sa, in varsta de 35 de ani, pe care ar fi incercat sa o incendieze. Barbatul a. continuă pe B1

Iasi: Un barbat a ajuns n stare grava la spital dupa ce a ncercat sa-si incendieze sotia

Un barbat din judetul Iasi a ajuns, joi, in stare grava la spital, impreuna cu sotia sa, pe care ar fi incercat sa o incendieze, transmite Mediafax.

Caz socant in Botosani. Un barbat a incercat sa isi taie un neg de pe gat cu flexul. Omul a ajuns de urgenta la spital

Situatie socanta in Botosani. Un barbat a ajuns de urgenta la spital dupa ce a incercat sa isi taie un neg de pe gat cu flexul. inmarmuriti cateva secunde, medicii s-au mobilizat imediat pentru.

Peste 30 de pasageri, de URGENTA la spital dupa ce un avion s-a depresurizat si a coborat 10.000 de metri in numai 10 minute (VIDEO)

Vineri dupa-amiaza 33 de pasageri ai unui avion Boeing 737 ce apartine companiei RyanAir, care circula pe ruta Dublin Irlanda) - Zadar Croatia), au ajuns de urgenta la spital dupa ce aeronava s-a.

Caz SOCANT in Salaj! Un muncitor, ingropat de viu sub un mal de pamant (VIDEO)

Un barbat din Simleu Silvaniei, Salaj, in varsta de 48 de ani, si-a pierdut viata, luni dimineata, in timp ce incerca sa monteze o conducta in pamant, in cadrul unor lucrari de introducere a retelei.

Caz socant in India. O fetita de 11 ani a fost violata de 18 barbati in India. Violatorii aveau intre 23 si 66 de ani

O fetita de 11 ani a fost violata de 18 barbati in India. Barbatii au fost arestati dupa ce au violat-o pe minora care locuia in acelasi complex de apartamente cu ei din orasul Chennai, situat in estul.

VESTEA TRISTA a zilei! O celebra cantareata se afla in STARE GRAVA! A vrut sa se SINUCIDA

Michelle Williams, fosta membra a trupei Destinys Child, s-a internat intr-o clinica de psihiatrie, dupa ce a marturisit ca sufera de depresie de cativa ani si s-a gandit chiar la sinucidere. Recent,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )