Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cazul camionului mortii din Ungaria. Raportul medicilor legisti este infiorator

Antena3 Antena3,
Cazul camionului mortii din Ungaria. Raportul medicilor legisti este infiorator

Medicii legisti au autopsiat 16 dintre cele 71 de cadavre ale unor refugiati descoperite joi, intr-un camion frigorific, pe o autostrada din Austria, si au ajuns la concluzia ca acestia s-au sufocat, avand in. continuă pe Antena3

Noi detalii socante in cazul camionului abandonat in Austria. Patru copii se aflau printre cei 71 de morti

Niciun roman nu este implicat in cazul camionului abandonat pe o sosea din Austria in care au fost gasite 71 de cadavre, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Este vorba de refugiati sirieni,.

MAE: Niciun roman nu este implicat in cazul camionului cu imigranti morti

Niciun roman nu este implicat in cazul camionului abandonat pe o sosea din Austria in care au fost gasite 71 de cadavre, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Este vorba de refugiati sirieni, intucat au fost.

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, precizeaza Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat de presa.

Camionul in care au fost gasite cadavrele a 71 de migranti apartine unei firme din Ungaria - presa ungara

O firma din Ungaria ar putea fi proprietara camionului cu numere de inmatriculare ungare in care au fost gasite 71 de cadavre, joi, pe o autostrada din Austria, scrie cotidianul origo. hu, preluat de Budapest Business Journal.

Coada de masini de 20 kilometri pe autostrada M1 din Ungaria

O coada de autovehicule de 20 de kilometri s-a format luni pe autostrada M1 din Ungaria, care duce spre frontiera austriaca, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane, relateaza.

Circulatie BLOCATA pe o autostrada din Ungaria, in urma controalelor impuse de Austria

O coada de autovehicule de 20 de kilometri s-a format, luni, pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane.

Cei patru suspecti in cazul camionului cu 71 de cadavre, arestati preventiv

Cei patru suspecti retinuti in Ungaria in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria, au comparut sambata in fata unui tribunal ungar, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax. ro.

Cei patru suspecti in cazul camionului cu 71 de cadavre, arestati preventiv pentru 30 de zile

Cei patru suspecti retinuti in Ungaria in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria, au comparut sambata in fata unui tribunal ungar, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile, relateaza BBC News Online.

ei patru barbati retinuti in cazul camionului cu 71 de cadavre compar in fata justitiei ungare

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, relateaza AFP in pagina electronica.

Cei patru barbati retinuti in cazul camionului cu 71 de cadavre compar in fata justitiei ungare

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, relateaza AFP in pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )