Libnet.ro
UNICEF

01:05

CAZUL JAPONEZEI OMORATE: Ucigasul tinerei va fi CERCETAT pentru o a TREIA crima.

România Liberă România Liberă,
CAZUL JAPONEZEI OMORATE: Ucigasul tinerei va fi CERCETAT pentru o a TREIA crima.

Vlad Nicolae, acuzat ca in 15 august a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno, iar in 5 spre 6 august o alta persoana, va fi cercetat pentru o a treia crima. Victima in varsta de 85 de ani a fost violata si batuta de catre Vlad Nicolae in luna martie, decedand in 14 aprilie la spital, transmite Mediafax. In continuarea cercetarilor facute in cazul lui Vlad Nicolae, in 13 august 2012, la dosarul cauzei a fost atasat raportul medico-legal al Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici, . continuă pe România Liberă

CAZUL JAPONEZEI UCISE: Ucigasul tinerei va fi CERCETAT pentru o a TREIA crima.

Vlad Nicolae, acuzat ca in 15 august a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno, iar in 5 spre 6 august o alta persoana, va fi cercetat pentru o a treia crima. Victima in varsta de 85 de ani a fost violata si batuta de catre Vlad Nicolae in luna martie, decedand in 14 aprilie la spital, transmite Mediafax. In continuarea cercetarilor facute in cazul lui Vlad Nicolae, in 13 august 2012, la dosarul cauzei a fost atasat raportul medico-legal al Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici, .

Barbatul care a ucis-o pe studenta japoneza va fi cercetat pentru a o a treia crima

Barbatul suspectat ca a ucis o studenta japoneza in padurea de la Otopeni va fi cercetat pentru o a treia crima, informeaza Mediafax. Ucigasul studentei japoneze, Nicolae Vlad, va fi cercetat pentru omor.

CAZUL JAPONEZEI UCISE: Procurorii cer instantei ca ucigasul sa stea inca 30 de zile in arest.

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au inaintat marti magistratilor Tribunalului Bucuresti o cerere de prelungire a duratei arestarii preventive pentru inca 30 de zile pe numele lui Vlad Nicolae, acuzat ca a ucis pe 15 august o studenta japoneza, scrie Agerpres. Citeste si: CAZUL JAPONEZEI UCISE: Taximetristul spune ca anchetatorii sunt dezinteresati PARCHETUL GENERAL cere ca DOI PROCURORI si MAI MULTI POLITISTI SA FIE SANCTIONATI in cazul uciderii .

CAZUL JAPONEZEI UCISE: CSM face CONTROALE la Parchetul Tribunalului Ilfov si la Parchetul Buftea.

Sectia pentru procurori a CSM a decis, miercuri, efectuarea unor controale de fond la Parchetul Tribunalului Ilfov si la Parchetul Judecatoriei Buftea, la solicitarea procurorului general, in urma deficientelor constatate dupa verificarile din dosarele lui Vlad Nicolae, potrivit Mediafax. Citeste si: PARCHETUL GENERAL cere ca DOI PROCURORI si MAI MULTI POLITISTI SA FIE SANCTIONATI in cazul uciderii studentei japonezeIn sedinta de astazi, 12 septembrie 2012, Sectia pentru procurori a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )