Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cazul politistului Gigina. Procurorii verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Adevărul Adevărul,
Cazul politistului Gigina. Procurorii verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Procurorii bucuresteni verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea din care facea parte politistul Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Asta potrivit unui comunicat de presa emis duminica de Parchetul Capitalei care mai precizeaza ca in cele cinci zile scurse de la accident nu a primit toate documntele cerute. continuă pe Adevărul

Ministerul de Interne despre cazul Bogdan Gigina: in timpul anchetei nu putem face declaratii

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a emis, duminica, un comunicat de presa cu privire la cazul politistului Bogdan Cosmin Gigina, mort in timp ce facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, precizand ca pe timpul anchetei MAI si reprezentantii sai, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declaratii publice sau prezenta detalii pe acest subiect.

Iohannis urmareste cu foarte mare atentie cazul politistului care a murit pe motocicleta

Presedintele Klaus Iohannis urmareste cu foarte mare atentie cazul politistului care a murit pe motocicleta, a anuntat Administratia Prezidentiala, potrivit Digi 24.

Iohannis: ii poftesc de urgenta in fata microfoanelor pe Ponta si Oprea sa dea lamuriri

ACTUALIZARE 14:05 Predoiu: Oprea si Ponta, datori sa ofere informatii complete in cazul Gigina Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca vicepremierul Gabriel Oprea si premierul Victor Ponta sunt datori sa ofere informatii complete in cazul politistului Gigina, care a murit in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Oprea, iar liberalii mentin cererea de demisie a acestuia, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 14:00 Miting de protest la Universitate, prin care se cere demisia ministrului Gabriel Oprea *ACTUALIZARE 12:53 UNPR: Coloana a fost constituita in conditiile legii, toate prevederile normative au fost respectate *ACTUALIZARE 12:20 Zgonea, despre demisia lui Oprea: Este o discutie care duce catre zona emotionala *ACTUALIZARE 10:45 Consiliera lui Oprea: Nu stim sa apreciem lucrurile bune pe care le fac putinii oameni de caracter.

Ponta s-a eschivat la intrebarile privind cazul politistului Bogdan Gigina: Am impresia ca vorbesc in chineza

La sedinta de vineri a Guvernului, premierul Victor Ponta a transmis condoleante familiei politistului Bogdan Cosmin Gigina, mort dupa ce a cazut cu motocicleta intr-un crater din mijlocul strazii Stirbei Voda in timp ce deschidea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. De asemenea, premierul a evitat sa raspunda intrebarilor legate de o posibila demitere a vicepremierului Oprea.

Omerta MAI. Politia invoca reguli ignorate in cazuri similare ca sa nu dea explicatii despre moartea politistului Gigina

Ministerul de Interne se ascunde in spatele anchetei procurorilor pentru a explica tacerea ministrului Gabriel Oprea in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a demnitarului. Oficialii MAI invoca o lege pe care nu s-au sinchisit sa o respecte in nenumarate alte cazuri, cum ar fi cel la politistului Gheorghe Ionescu, spulberat cu masina de un sofer turc.

Parchetul Bucuresti cerceteaza moartea politistului Gigina, stabilind daca exista indicii care sa atraga o alta competenta

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti cerceteaza, din 20 octombrie, moartea politistului Bogdan Cosmin Gigina, care facea parte din coloana oficiala a ministrului de Interne Gabriel Oprea, fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpa, informeaza, vineri seara, Ministerul Public.

Cele cinci mari semne de intrebare in cazul politistului care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Politistul Bogdan Cosmin Gigina 28 de ani) a murit marti seara, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost transportat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Initial, comunicatorii din Politia Capitalei au declarat ca acesta se afla intr-o misiune de fluidizare a traficului, iar abia joi au recunoscut ca acesta asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Aceasta este prima reactie oficiala dupa accident insa raspunsurile sunt evazive, incomplete si raman multe intrebari.

Ponta acuza gropile in cazul politistului mort din coloana ministrului Oprea, dar taie iar din bugetul Transporturilor

In deschiderea sedintei speciale de Guvern de azi, premierul Victor Ponta s-a plans de starea infrastructurii, in contextul accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Cosmin Gigina. Avem gropi in asfalt, tot felul de zone periculoase, a spus Ponta. Dar la scurt timp dupa aceasta declaratie, tot el a adoptat ordonanta pentru rectificarea bugetara, prin care se taie 1,6 miliarde de lei din bugetul Ministerului Transporturilor.

inmormantarea politistului Gigina: salve de foc acoperind durerea

Politistul Bogdan Cosmin Gigina a fost inmormantat, vineri, la Cimitirul Ghencea 3 din Bucuresti, cu onoruri militare. Agentul de 28 de ani a decedat marti seara, in timp ce se afla in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea. Motocicleta pe care o conducea a intrat intr-o groapa prost semnalizata. Era noapte, ploua, iar afara erau mai putin de zece grade, temperatura sub care politistii motociclisti ar trebui sa se retraga la baza.

PNL apeleaza la Parlament in cazul politistului de la Rutiera decedat

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, ieri, ca va propune maine grupurilor parlamentare ale liberalilor o discutie privitoare la toate parghiile legislative existente pentru ''a aduce lumina '' in cazul motociclistului de la Politia Rutiera care a decedat marti in urma unui accident suferit cand se afla in coloana oficiala a ministrului de interne Gabriel Oprea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )