Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta s-a eschivat la intrebarile privind cazul politistului Bogdan Gigina: Am impresia ca vorbesc in chineza

Adevărul Adevărul,
Ponta s-a eschivat la intrebarile privind cazul politistului Bogdan Gigina: Am impresia ca vorbesc in chineza

La sedinta de vineri a Guvernului, premierul Victor Ponta a transmis condoleante familiei politistului Bogdan Cosmin Gigina, mort dupa ce a cazut cu motocicleta intr-un crater din mijlocul strazii Stirbei Voda in timp ce deschidea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. De asemenea, premierul a evitat sa raspunda intrebarilor legate de o posibila demitere a vicepremierului Oprea. continuă pe Adevărul

Iohannis urmareste cu foarte mare atentie cazul politistului care a murit pe motocicleta

Presedintele Klaus Iohannis urmareste cu foarte mare atentie cazul politistului care a murit pe motocicleta, a anuntat Administratia Prezidentiala, potrivit Digi 24.

Ponta acuza gropile in cazul politistului mort din coloana ministrului Oprea, dar taie iar din bugetul Transporturilor

In deschiderea sedintei speciale de Guvern de azi, premierul Victor Ponta s-a plans de starea infrastructurii, in contextul accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Cosmin Gigina. Avem gropi in asfalt, tot felul de zone periculoase, a spus Ponta. Dar la scurt timp dupa aceasta declaratie, tot el a adoptat ordonanta pentru rectificarea bugetara, prin care se taie 1,6 miliarde de lei din bugetul Ministerului Transporturilor.

Ponta: O societate normala ar trebui sa ia o masuri inainte, nu dupa tragedie

Premierul Victor Ponta a declarat astazi, inaintea inceperii sedintei de Guvern, facand referire la cazul politistului Bogdan Cosmin Gigina, cel care a decedat dupa ce a cazut intr-o groapa in timp ce deschidea coloana oficiala a ministrului de Interne Gabriel Oprea, ca o societate normala ar trebui sa ia masuri inainte, nu dupa ce se intampla o tragedie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )