Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cazul SORINA. Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva (VIDEO)

B1 B1,
Cazul SORINA. Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva (VIDEO)

UPDATE: Judecatoria Slatina a decis ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate parasi tara alaturi de familia Sacarin. Decizia nu este definitiva. Astfel, procurorul general,Bogdan Licu,. continuă pe B1

Cazul SORINA. Judecatoria Slatina: Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva

UPDATE: Judecatoria Slatina a decis ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate parasi tara alaturi de familia Sacarin. Decizia nu este definitiva. Astfel, procurorul general,Bogdan Licu,.

Judecatoria din Slatina a decis! Sorina poate pleca in SUA cu familia adoptiva

UPDATEMagistratii Judecatoriei au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, feti.

Cazul SORINA! Vasile Saramat, tatal care a crescut-o pe fetita de 8 ani: Familia Sacarin isi bate joc de o tara intreaga, de justitie. Fetita e sechestrata de trei saptamani

Cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama adoptata de o familie de romani stabilita in SUA, se complica. JudecatoriaSlatinaa amanat din nou pronuntarea deciziei privind posibilitatea ca.

Procurorul general spune ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina prin care Sorina poate pleca din tara

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina, care a hotarat ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate pleca din tara, impreuna cu parintii adoptivi, o familie de romani stabiliti in SUA.

Sorina, fetita de 8 ani adoptata de familia din SUA, poate parasi Romania, dar nu are pasaport. Unde se afla documentul

Judecatoria Slatina a repins joi, 18 iulie 2019, cererea procurorului general al Romaniei de interzicere a parasirii teritoriului Romaniei de catre Sorina Sacarin, fetita de 8 ani adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii, solutia fiind executorie.

Procurorul general ataca deciziaJudecatoriei Slatina care a decis ca Sorina poate pleca din tara cu familia adoptiva din SUA

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, ataca decizia Judecatoriei Slatina care a hotarat azi ca Sorina poate pleca din tara.

Cazul Sorina: Judecatoria Slatina a decis ca fetita poate parasi tara cu parintii adoptivi. Solutia este executorie

Magistratii Judecatoriei Slatina au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, fetita din judetul Mehedinti, adoptata de sotii Sacarin, transmite Agerpres.

Decizie amanata in cazul Sorinei. Fetita va afla daca poate parasi tara alaturi de parintii adoptivi pe 18 iulie

Judecatorii decid luni, 15 iulie,daca Sorina, fetita in varsta de optani, poate parasi tara alaturi de parintii adoptivi. Magistratii trebuie sa se pronunte cu privire la ordonanta.

Cazul Sorina. Cerere de anulare a adoptiei depusa de familia care a crescut-o pe fetita. Avocat: S-a facut pe ascuns

Avocatul familiei Saramat, cea care a crescut-o pe Sorina, a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, o cerere pentru constatarea nulitatii adoptiei fetitei de 8 ani din Baia de Arama de catre un cuplu de romani din SUA. Avocatii familiei fostei asistente maternale care a crescut-o pe Sorina sustin ca procedura este ilegala si ca adoptia s-a facut pe ascuns.

Judecatoria din Slatina decide azi daca Sorina poate pleca din tara cu parintii adoptivi

Judecatoria Slatina a amanat pentru joi decizia in cazul Sorinei pentru a fi indeplinite obligatii stabilite in sarcina partilor, fiind vorba de chestiuni de ordin administrativ. Decizia este asteptata la.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )