Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul general spune ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina prin care Sorina poate pleca din tara

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general spune ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina prin care Sorina poate pleca din tara

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina, care a hotarat ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate pleca din tara, impreuna cu parintii adoptivi, o familie de romani stabiliti in SUA. continuă pe Hotnews

Procurorul general ataca deciziaJudecatoriei Slatina care a decis ca Sorina poate pleca din tara cu familia adoptiva din SUA

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, ataca decizia Judecatoriei Slatina care a hotarat azi ca Sorina poate pleca din tara.

Procurorul general al Romaniei ataca decizia magistratilor in cazul Sorinei

Procurorul general al Romaniei,Bogdan Licu, anunta ca va face apel in termenul prevazut de judecatorie, de cinci zile, cu privire la solutia data astazi in cazul Sorinei. Magistratii.

Procurorul general: in momentul acesta, nu se mai pune problema ca Sectia speciala sa mai retraga vreun apel in dosare

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, luni, dupa discutiile de la Sectia de anchetare a magistratilor, ca in acest moment nu se mai pune problema retragerii niciunui apel din dosare. Sectia speciala a retras apelurile din dosarele lui Viorel Hrebenciuc, Sebastian Ghita si judecatorul Damian Dolache de la Curtea de Apel Bucuresti, iar procurorul general sustine ca dintre cele trei apeluri retrase, cel cu cele mai putine probleme a fost cel din dosarul fostului parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugar in Serbia.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, la SIIJ

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, se afla la Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, unde va discuta cu procurorii referitor la retinerea pasaportului fetitei din Baia de Arama.

Procurorul general, Bogdan Licu, la Sectia speciala pentru a discuta despre dosarul Sorinei: Vreau sa aflu motivatia pentru care au retinut pasaportul copilei

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a ajuns la Sectia speciala pentru a discuta cu procurorii despre cazul Sorinei. A spus ca vrea sa afle motivatia retinerii pasaportului copilei. Referitor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )