Libnet.ro
UNICEF

05:15

CCR a amanat decizia privind impozitarea pensiilor de serviciu, contestata de Avocatul Poporului

România Liberă România Liberă,
CCR a amanat decizia privind impozitarea pensiilor de serviciu, contestata de Avocatul Poporului

CCR a amanat decizia privind impozitarea pensiilor de serviciu, contestata de Avocatul Poporului si . continuă pe România Liberă

CCR a amanat pentru a patra oara decizia referitoare la impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, in sedinta de marti, din nou decizia cu privire la impozitarea pensiilor speciale. Judecatorii CCR vor relua pe 15 decembrie dezbaterile cu privire la actul.

Cine decide, de fapt, impozitarea pensiilor speciale. Romania, tara tuturor posibilitatilor

Pensiile speciale, unul din cel mai sensibil si controversat subiect din Romania, e adus din nou in prim-plan. Cine decide, de fapt, impozitarea acestei categorii de indemnizatii? Detalii. Cine decide impozitarea pensiilor speciale? inalta Curte de Casatie si Justitie a formulat obiectii de neconstitutionalitate in vederea impozitarii pensiilor speciale cu pana la 85%. CCR este .

Alexandru Jizdan, despre decizia privind soarta Stadionului Republican:Cand cedezi un stadion unui hot de miliarde, lucrurile nu merg pe calea corecta

Deputatul PDM Alexandru Jizdan a declarat ca democratii vor contesta la Curtea Constitutionala votul majoritatii parlamentare PSRM-Sor, prin care a fost abrogat proiectul de lege privind vanzarea terenului fostului Stadion Republican din Chisinau catre SUA, pentru constructia unei Ambasade. Jizdan considera ca prin acest vot terenul respectiv va ajunga pe mainile hotului de miliarde Ilan Sor, in loc sa fie executat acordul cu SUA.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )