Libnet.ro
UNICEF

07:15

CCR: ANAF nu mai poate prelungi sechestrele pana la finalizarea cercetarii penale

Adevărul Adevărul,
CCR: ANAF nu mai poate prelungi sechestrele pana la finalizarea cercetarii penale

Prelungirea automata a sechestrului dispus de organul fiscal - precum ANAF - pana la data finalizarii cercetarii penale sau a procesului in instanta este neconstitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala CCR). continuă pe Adevărul

Stiai? De ce nu mai poate fi introdusa pedeapsa cu moartea in Romania

Pedeapsa cu moartea a fost abolita in tot mai multe tari de pe planeta, dupa ce in secolul al XX-lea a fost aplicata la scara larga. Pana in anul 2017, 142 de tari au renuntat la pedeapsa cu moartea prin lege sau in practica, ramanand astfel 56 de tari care inca aplica pedeapsa capitala.

O ADEVARATA TRAGEDIE! CABRAL IBACKA abia mai poate respira! Ultima postare a CUTREMURAT toata Romania (VIDEO)

Nivelul de poluzare a aerului atins cote alarmante saptamana trecuta in Capitala! Practic Bucurestiul a devenit martea trecuta mai sufocant decat capitala Chinei, potrivit retelei independente de.

Stirile ProTV: Reduceri uriase in magazine. Ce mai poate fi cumparat la preturi derizorii

Este primul weekend cu reduceri oficiale in magazine, asa ca mall-urile sunt mai aglomerate ca de obicei.

Piata auto mondiala a scazut cu cateva milioane de masini anul trecut si vor mai trece destui ani pana se va reveni la nivelul record din 2017

Piata auto mondiala a scazut cu 4 milioane de unitati anul trecut, spre 90,3 milioane unitati, pe fondul scaderilor din tari precum China si India, arata datele companiei de analiza LMC Automotive citate de CNN. Cel mai bun an al pietei a fost 2017 si estimarile sunt ca s-ar putea ajunge la un nivel similar cel putin in 2023.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )