Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai batrana persoana din lume a murit

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana persoana din lume a murit

Cea mai varstnica persoana din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la New York la varsta de 116 de ani, a anuntat un grup de cercetatori citat de agentia Reuters. Dupa decesul americancei. continuă pe Antena3

O femeie de 70 de ani a nascut primul ei copil. Tatal are 79 de ani

Daljinder Kaur a devenit cea mai batrana mama din lume, dupa ce a adus pe lume primul ei copil la varsta de 70 de ani! Femeia a ramas insarcinata dupa doi ani de tratamente de fertilizare in.

Cea mai bogata femeie din lume a facut o declaratie halucinanta despre oamenii saraci

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, are o pozitie radicala atunci cand vine vorba de oamenii ce traiesc la limita saraciei. Ea spune ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si.

Scooter, cel mai batran motan din lume

Un motan siamez din Mansfield, statul american Texas, pe nume Scooter, care s-a nascut pe cand presedintele Statelor Unite ale Americii era Ronald Reagan, a fost inregistrat in Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai batrana felina domestica din lume, conform unui material publicat marti de Associated Press, informeaza Yahoo! News, citat de Agerpres.

Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Cel mai mare avion din lume urmeaza sa plece intr-o misiune pe masura lui, strabatand trei continente, scrie CNN. Aeronva cargo ucraineana, un Antonov An-225 denumit Mriya, este cea mai mare.

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Restaurantul unde se prepara cea mai buna pizza din lume, ales dintre 1.700 de localuri din 48 de tari VIDEO

Peste 1. 705 de pizzerii din 48 de tari au fost evaluate pentru realizarea unui ghid al localurilor unde poti manca cele mai bune tipuri de pizza din lume, iar unul dintre restaurante este considerat primul pe lista destinata celor ca apreciaza cu adevarat celebrul preparat italian.

Cea mai plictisitoare companie din lume, cu cel mai plictisitor director posibil, s-a trezit ca sta pe o comoara de 10 miliarde de barili de titei

Pioneer Natural Resources, o companie americana de care n-a auzit nimeni in afara statului Texas, habar nu avea ca are la dispozitie al doilea cel mai mare zacamant de petrol din lume, dupa gargantuanul perimetru Ghawar din Arabia Saudita, scrie Bloomberg.

Real Madrid este cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an consecutiv. Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2015

Real Madrid a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, conform unui top realizat de jurnalistii Forbes. Echipa madrileana are o valoare de 3,64 miliarde de dolari,.

Banca Transilvania, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 3,17%, in perioada 3-10 mai, raportata la moneda euro, aceasta fiind cea mai mare apreciere a unui titlu din cadrul indicelui BET.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )