Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

B1 B1,
Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas. continuă pe B1

Cea mai mare listare din istorie: Saudi Aramco vrea sa intre pe bursele de la New York, Londra si Hong Kong, unde va strange 150 de miliarde de dolari

Arabia Saudita spera ca atraga Exxon Mobil SUA), Sinopec China) si BP Marea Britanie) la vanzarea a 5% din actiunile grupului Saudi Aramco, listarea fiind programata sa aiba loc pe bursele din New York, Londra si Hong Kong si urmand sa fie cea mai mare din istorie, scrie The Telegraph.

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa.

FOTO + VIDEO: Cea mai mare expozitie de arta, in Capitala. Ce surprize ii asteapta pe curiosi

A treia editie a Art Safari transforma Bucurestiul in capitala artei, timp de 11 zile. Astfel, pana in 15 mai, la Palatul Dacia sunt expuse 60 de galerii si institutii culturale din tara si din strainatate, 5 colectii private expuse in premiera si o expozitie centrala cu nu mai putin de 350 de opere vor celebra Centenarul Dada.

Calcaiul lui Android: cea mai mare problema ramane lipsa de actualizari

Conform expertilor in securitate cibernetica, lipsa de actualizari pe Android pune in pericol utilizatorii si face treaba hackerilor mult mai usoara.

Microsoft a rezolvat cea mai mare problema a jocurilor pe Windows 10

Odata cu lansarea Windows 10, Microsoft a introdus un nou magazin virtual pentru jocuri. Din pacate, acela venea cu limitari semnificative de performanta. in urma cu cateva luni detaliam un top al celor mai importante motive pentru care nu este recomandabil sa achizitionati jocuri din Windows Store, cel mai important fiind ca primiti mult mai [].

Produsele ieftine din China - cea mai mare amenintare pentru industria otelului

Delegatiile celor mai mari state producatoare de otel din lume nu au reusit sa ajunga, luna trecuta, la un consens cu privire la solutionarea actualei crize din industria siderurgica, potrivit presei internationale.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Doneaza sange! Fii erou!. Studentii medicinisti din noua centru universitare au demarat cea mai mare campanie de donare de sange din Romania

Nevoia de sange este una ce se acopera din ce in ce mai greu. Statisticile arata ca doar doi romani din 100 obisnuiesc sa doneze, in conditiile in care se estimeaza ca aproximativ 60% din populatia tarii va avea nevoie, la un moment dat, de o transfuzie.

Raport: Peste 40 de milioane de persoane din lume sunt stramutate din cauza conflictelor. Aceasta este cea mai mare cifra inregistrata vreodata

Peste 40 de milioane de persoane din intreaga lume sunt stramutate intern din cauza conflictelor din tarile lor, potrivit unui raport realizat de Consiliul Norvegian pentru Refugiati impreuna cu Centrul.

Proiect de dimensiuni biblice, in SUA. Megaconstructia dintr-un parc de distractii seamana perfect cu cea mai mare ambarcatiune de lemn din Biblie (VIDEO)

O replica a Arcei lui Noe, care a costat peste 90 de milioane de dolari, a fost construita intr-un parc de distractii din Kentucky. Lunga de peste 155 de metri si inalta de aproape 25 de metri, re.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )