Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai buna banca pentru firma ta. Topul creditelor pentru investitii

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna banca pentru firma ta. Topul creditelor pentru investitii

Alpha Bank este cea mai buna banca pentru firma ta, daca te afli in cautarea unui credit pentru investitii, potrivit comparatiilor realizate de catre portalul Conso. ro, oferte convenabile pentru intreprinderile mici si mijlocii avand si Banca Romaneasca si Banca Transilvania. continuă pe Adevărul

JP Morgan, cea mai mare banca din SUA, profit in scadere cu 6,6% in T4

JP Morgan, cea mai mare banca americana, a inregistrat un profit in scadere cu 6,6% in trimestrul al patrulea, la 4,93 miliarde de dolari, din cauza costurilor litigiilor si reducerii veniturilor, rezultatele, sub asteptarile analistilor, provocand un.

Un test de sange ar putea ajuta oamenii sa aleaga cea mai buna metoda de a renunta la fumat

Un test de sange ar putea ajuta oamenii sa aleaga o metoda de a renunta la fumat care sa le ofere cele mai multe sanse de reusita, potrivit unui studiu publicat luni in revista medicala Lancet, relateaza Mediafax. Studii anterioare au aratat ca pana la 60% dintre fumatorii care doresc sa renunte la acest obicei ajung sa fumeze din nou in prima saptamana dupa ce se decid sa nu mai fumeze.

Imgur: Cea mai buna imagine din 2014 a fost una de la Cupa Mondiala din Brazilia

Siteul imgur. com, pe care utilizatorii incarca imagini de tot felul fara sa fie nevoie de un cont, a facut un top 14 al celor mai bune imagini din 2014. Pe locul 1 s-a clasat o fotografie din sport, facuta de unsuporter in tribunela Cupa Mondiala din Brazilia.

Care-i cea mai buna metoda de a te lasa de fumat? Un test de sange ar putea detine raspunsul

Un test de sange ar putea ajuta oamenii sa aleaga metoda anti-fumat care sa le ofere cea mai mare sansa de a scapa de viciu, releva un studiu recent aparut in revista medicala The Lancet.

FOTO 2014, anul dezastrului pentru apicultori. Cea mai slaba productie de miere din ultimii ani

Crescatorii de albine, cu zeci de ani de experienta in domeniu, spun ca an mai greu ca 2014 nu au avut de cand se stiu. Vremea rea le-a dat batai de cap, iar productia de miere a fost cea mai slaba din ultimii ani.

Cea mai scurta sedinta a CLM: 5 minute. Presedinte, Tudorica Raducanu

La finalul saptamanii trecute s-a consumat cea mai scurta sedinta a Consiliului Local Targoviste din istorie. De doar 5 minute au avut nevoie consilierii locali pentru a vota singurul punct de pe ordinea de zi, constand in aprobarea acoperirii deficitului sectiunii de dezvoltare aferent anului 2014 si aprobarea utilizarii excedentului bugetului local inregistrata la finalul anului 2014.

Cea mai mare publicatie satirica din Franta, Le Canard Enchaine, a primit amenintari teroriste: Jurnalistii vor fi taiati cu toporul

Le Canard Enchaine, cea mai mare publicatie satirica din Franta, a primit o serie de amenintari. Jurnalistii publicatiei au fost amenintati ca le va veni randul dupa atacul de la Charlie Hebdo. Acum va.

Fostul mentor si prieten al lui Cherif Kouachi condamna actele teroriste ale acestuia: Este cea mai grava crima pe care o poate comite un musulman

Fostul mentor si prieten al lui Cherif Kouachi, unul dintre cei doi autori ai atacului de la Charlie Hebdo la Paris, Farid Benyettou, a dezaprobat trecerea la acte a lui Kouachi, apreciind ca aceasta este cea mai.

Vadim: Iohannis, cea mai sinistra alegere a romanilor. Sufar ca intelectual, iar ca roman, plange inima-n mine

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, printr-o postare pe pagina sa de Facebook il ataca din nou pe Klaus Iohannis. Acesta considera ca Iohannis este cea mai sinistra alegere pe care romanii o puteau face.

VIDEO Marsul solidaritatii: Cea mai mare mobilizare inregistrata vreodata in istoria Frantei

Cel putin 3,7 milioane de persoane au manifestat duminica in Franta impotriva terorismului, in urma atentatelor din ultimele zile din Paris, o cifra care reprezinta cea mai mare mobiliziare contorizata vreodata in istoria Frantei, a declarat ministerul de interne francez, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )