Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai buna incaltaminte pentru fiecare tip de picioare

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna incaltaminte pentru fiecare tip de picioare

Picioarele tale sunt mult mai importante decat aspectul si modelul pantofilor, indeosebi atunci cand ai anumite probleme. Daca ai o curbura a talpii mai mica sau mai mare, daca ai tendonul lui Ahile mai rigid sau daca ai o tendinta catre dezvoltarea monturilor, e cazul sa faci niste alegeri. Vei avea de castigat un plus de confort, dar si sanatate pentru picioarele tale. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la.

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Aceasta este cea mai buna performanta a romancei la .

Votati cea mai buna imagine a Lunii realizata de NASA

Agentia spatiala americana NASA a publicat cinci fotografii cu suprafata lunara si i-a invitat pe internauti sa o aleaga pe cea mai spectaculoasa dintre acestea. Imaginea aleasa va fi folosita ca fundal pentru pagina de start a unui site ce va fi lansat pentru a marca a cincea aniversare a sondei Lunar Reconnaissance Orbiter LRO).

Marea Britanie ar putea deveni cea mai dorita destinatie pentru joburi

Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Australia raman cele mai favorite destinatii pentru joburi la nivel global. Totusi, Marea Britanie ameninta tot mai mult prima pozitie detinuta de SUA in alegerile pe care le fac oamenii care vor sa lucreze.

Cea mai BUNA veste privin starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fostul pilot de F1 interactioneaza cu cei din jurul sau

Starea fostului campion de Formula 1, Michael Schumacher, se imbunatateste. O spune managerul sau, care sustine ca germanul are momente de luciditate in care interactioneaza cu cei din jurul sau. Nu a.

Bancul zilei: Cea mai buna tehnica de pescuit

Doi pescari pe malul raului isi pregateau unditele , momelile , etc La un moment dat, unul dintre ei scoate un corn de vanatoare. - Ai innebunit? Vrei sa sperii pestii ?.

Cum sa faci cea mai buna trata cu cirese

A inceput sezonul fructelor. Din acest motiv, va prezentam o reteta pe care trebuie sa o incercati. Un desert care va deveni in scurt timp preferatul vostru.

Cum sa faci cea mai buna tarta cu cirese

A inceput sezonul fructelor. Din acest motiv, va prezentam o reteta pe care trebuie sa o incercati. Un desert care va deveni in scurt timp preferatul vostru.

Apple a facut cea mai mare achizitie din istorie pentru a ramane relevanta. Tot ce ar trebui sa stii despre Beats by Apple

Cea mai mare tranzactie din istoria Apple a fost consemnata saptamana aceasta. Plateste trei miliarde de dolari pentru o companie care vinde produse audio la preturi mari. Ceea ce vom vedea in 2014 va fi era unei noi companii Apple, anunta un vicepresedinte. Fondatorul spune ca e din nou cool.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )