Libnet.ro
UNICEF

18:15

Votati cea mai buna imagine a Lunii realizata de NASA

România Liberă România Liberă,
Votati cea mai buna imagine a Lunii realizata de NASA

Agentia spatiala americana NASA a publicat cinci fotografii cu suprafata lunara si i-a invitat pe internauti sa o aleaga pe cea mai spectaculoasa dintre acestea. Imaginea aleasa va fi folosita ca fundal pentru pagina de start a unui site ce va fi lansat pentru a marca a cincea aniversare a sondei Lunar Reconnaissance Orbiter LRO). continuă pe România Liberă

Am votat cu cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca a votat pentru cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program si a incurajat romanii sa iasa la urne, votul lor fiind un gest civic si cetatenesc elementar, transmit surse din presa.

Bancul zilei: Cea mai buna tehnica de pescuit

Doi pescari pe malul raului isi pregateau unditele , momelile , etc La un moment dat, unul dintre ei scoate un corn de vanatoare. - Ai innebunit? Vrei sa sperii pestii ?.

Alegeri europarlamentare 2014. Raluca Turcan: am votat cea mai buna echipa pentru Romania!

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, a votat, in aceasta dimineata, la alegerile europarlamentare 2014. Parlamentarul a sustinut ca isi doreste ca Sibiul care este probabil cel mai european oras al Romaniei sa dea un exemplu de implicare.

Cum sa faci cea mai buna trata cu cirese

A inceput sezonul fructelor. Din acest motiv, va prezentam o reteta pe care trebuie sa o incercati. Un desert care va deveni in scurt timp preferatul vostru.

Cum sa faci cea mai buna tarta cu cirese

A inceput sezonul fructelor. Din acest motiv, va prezentam o reteta pe care trebuie sa o incercati. Un desert care va deveni in scurt timp preferatul vostru.

Parlamentare partiale: Cea mai mare prezenta, in Hunedoara - 45,60%, cea mai scazuta, in Timis - 18,01%

Prezenta cea mai mare la vot la alegerile parlamentare partiale pana la ora 21. 00 a fost in colegiul din Hunedoara - 45,60%, iar cei mai putini votanti s-au prezentat la urne in colegiul din Timis - 18,01%. in.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 13:00 12,54% la nivel national, 11,30% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Maramures

30: Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 14:30, cea mai recenta estimare privind prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 13:0.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 16:00 18,41% la nivel national, 16,36% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Ialomita

30: Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 17:30, cea mai recenta estimare privind prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 16:0.

Pierderea cea mai grea pentru Steaua? Thomas Neubert

Din punctul nostru de vedere cea mai mare pierdere la Steaua nu au fost diversi jucatori care au plecat in timp si nici Laurentiu Reghecampf, ci preparatorul fizic Thomas Neubert.

TOP 10 Tenismeni cu cea mai mare rata de succes din finalele ATP. Surpriza!

In circuitul ATP au fost stabilite multe recorduri, ele apartinand unor legende, foste sau actuale, insa cand vine vorba de eficienta nume mari, precum Nadal, Federer sau Djokovic sunt lasate in afara podiumului. Topul tenismenilor cu cea mai mare rata de succes in finalele ATP incepe cu un jucator surpriza, care nu a urcat niciodata mai sus de locul 3 mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )