Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cea mai buna modalitate prin care poti curata un cuptor cu microunde! De ce ai nevoie

Antena3 Antena3,
Cea mai buna modalitate prin care poti curata un cuptor cu microunde! De ce ai nevoie

Cuptorul cu microunde este un rau necesar in cele mai multe dintre case. Insa cel mai probabil, putini stiu cum se curata acesta de fapt. Cea mai buna modalitate prin care iti poti pastra aparatul curat este cu ajutorul. continuă pe Antena3

FIFA: cine face parte din cea mai buna echipa de fotbal a lumii in 2015

Opt jucatori din campionatul Spaniei figureaza in cea mai buna echipa a anului 2015, anuntata, luni, la gala Zurich de la FIFA si desemnata dupa voturile a 25. 000 de jucatori din 70 de tari din intreaga lume, anunta Mediafax.

Cristina Neagu a lamurit problema contractului: Prea eram transferata peste tot. Am luat cea mai buna decizie

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume in acest moment, iar pe adresa ei au curs oferte care mai de care mai generoase.

Oferta pentru Cristina Neagu de la Baia Mare. Ce raspuns a oferit cea mai buna handbalista din lume

Cristina Neagu a primit la finalul anului trecut o oferta de a reveni in handbalul romanesc la un club care-si propune castigarea Ligii Campionilor in 2017.

Romania, cea mai buna tara din Europa la sah online

Romania a obtinut locul 1 la competitia europeana de sah online, desfasurata pe site-ul chess. com, iar in lume s-a clasat a treia.

Carmen Bruma iti da 5 sfaturi pentru a slabi rapid - Astea sunt trucurile prin care si tu poti arata bine

Carmen Bruma are cateva ponturi pentru femeile care vor sa revina la forma de invidiat chiar si dupa sarbatorile in care toti ne-am rasfatat cu bunatati nu tocmai sanatoase. Ea a scris pe blog la ce trebuie sa renuntam.

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania se inchide

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania va deveni in curand depozit de prelucrare a lemnului. Fabrica in care munceau pana acum opt ani aproximativ 2. 000 de oameni, a intrat in insolventa si a fost .

REVISTA BLOGURILOR. Cea mai veche echipa de fotbal american din Romania

Blogul lui Cristian China-Birta vorbeste despre echipa de fotbal american Bucharest Warriors, care este cea mai veche formatie de acest gen din Romania.

Aer tropical. Noaptea trecuta, cea mai calda noapte de 11 spre 12 ianuarie din istorie

Noaptea trecuta a fost una de record! Cea mai calda noapte de 11 spre 12 ianuarie din istorie, in mai multe orase din tara. Si a venit la finalul unei zile in care s-au inregistrat temperaturi si de peste 15 gr.

PAMFLET Conspiratia mondiala ajuta, in sfarsit, Romania. Devenim cea mai sigura tara din Univers!

Am scris, la inceput de an, cateva texte serioase si moderat optimiste despre viitorul tarii. insa in tara in care conspiratia e la mare cautare, impactul unei atitudini moderate este mic. Asa ca voi prezenta, pe scurt si in cheie mai relaxata, motivele pentru care Romania pare ajutata in acest moment de o contra-conspiratie mondiala care ne ajuta sa devenim un fel de taram binecuvantat al fagaduintei, scrie jurnalistul Liviu Iolu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Barack Obama, la ultimul sau discurs despre Starea Natiunii: SUA, cea mai puternica tara din lume. Punct!

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a tinut pentru a opta si ultima oara discursul traditional de inceput de an despre starea natiunii in fata Congresului, oratie marcata de convingerea ca Statele Unite reprezinta cea mai puternica tara din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )