Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania, cea mai buna tara din Europa la sah online

Online Sport Online Sport,
Romania, cea mai buna tara din Europa la sah online

Romania a obtinut locul 1 la competitia europeana de sah online, desfasurata pe site-ul chess. com, iar in lume s-a clasat a treia. continuă pe Online Sport

Oferta pentru Cristina Neagu de la Baia Mare. Ce raspuns a oferit cea mai buna handbalista din lume

Cristina Neagu a primit la finalul anului trecut o oferta de a reveni in handbalul romanesc la un club care-si propune castigarea Ligii Campionilor in 2017.

FIFA: cine face parte din cea mai buna echipa de fotbal a lumii in 2015

Opt jucatori din campionatul Spaniei figureaza in cea mai buna echipa a anului 2015, anuntata, luni, la gala Zurich de la FIFA si desemnata dupa voturile a 25. 000 de jucatori din 70 de tari din intreaga lume, anunta Mediafax.

Cea mai buna prietena a Valentinei Pelinel arunca bomba

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar showbizul romanesc a sarit in aer! Prietena cea mai buna a blondei a facut declaratii incendiare despre acest subiect, scrie antenastars. ro. Roxana.

Vanzarile de autovehicule au inregistrat in 2015 cea mai mica crestere din ultimii trei ani

Vanzarile de autovehicule in China, cea mai mare piata auto din lume, au inregistrat in 2015 cel mai lent ritm de crestere din ultimii trei ani, arata datele publicate marti de Asociatia Constructorilor Chinezi de Automobile CAAM), pe masura ce incetinirea cresterii economice si volatilitatea de pe pietele bursiere au afectat cererea de autovehicule, relateaza AFP.

Cea mai inteligenta limuzina din clasa business disponibila in Romania incepand cu luna aprilie, 2016

Mercedes-Benz face un pas important catre viitor prin lansarea noii limuzine Clasa E.

Aer tropical. Noaptea trecuta, cea mai calda noapte de 11 spre 12 ianuarie din istorie

Noaptea trecuta a fost una de record! Cea mai calda noapte de 11 spre 12 ianuarie din istorie, in mai multe orase din tara. Si a venit la finalul unei zile in care s-au inregistrat temperaturi si de peste 15 gr.

Tricoul Cristinei Neagu, purtat la Campionatul Mondial din Danemarca, adjudecat la o liciattie caritabila pentru 3.000 de lei

Un roman stabilit in America si-a adjudecat azi, pentru suma de 3. 000 de lei, in cadrul unei licitatii caritabile, tricoul pe care cea mai buna handbalista din lume in anul 2015, Cristina Neagu, l-a purtat la Campionatului Mondial din Danemarca, anunta Agerpres.

Politehnica - cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance

Universitatea Politehnica din Bucuresti este cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), ocupand pozitia 621 in clasamentul international. Alte universitati din Romania care au reusit sa intre in clasificare sunt: Universitatea Bobes-Bolyai 690) si Universitatea din Bucuresti 726), informeaza Mediafax.

Cea mai bine gospodarita asociatie de proprietari din Pitesti va fi premiata si anul acesta

O noua editie a concursului Cea mai bine gospodarita asociatie de proprietari din municipiul Pitestiurmeazasa ia startul in primavara acestui an.

Pro TV isi modifica sigla si marcheaza cea mai importanta schimbare a postului din ultimii 20 de ani

Pro TV si Pro TV HD isi vor modifica sigla, aceasta fiind cea mai importanta schimbare de la lansarea postului, din anul 1995.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )