Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai buna tableta a anului 2014: Samsung Galaxy Tab S

Playtech Playtech,
Cea mai buna tableta a anului 2014: Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S reprezinta o linie de tablete premium pentru sud-coreeni. Desi in 2014 am vazut, poate mai bine ca in oricare alt an, un declin al interesului oamenilor fata de tablete, Tab S e un gadget care isi justifica existenta si pune bazele a ceva interesant pentru 2015. Samsung Galaxy Tab S a venit intr-un an plin cu tablete, fie ca vorbim de cele ale companiei, fie ca e vorba de toate celelalte, iar principala dotare prin care []. continuă pe Playtech

De la Samsung vine cea mai buna tableta din 2014: Galaxy Tab S cu Android

Finalul anului e, de regula, rezervat bilanturilor. Dupa ce am ales cel mai bun telefon, ne uitam spre cea mai buna tableta.

Samsung Galaxy J va fi noua gama low-end a sud-coreenilor

Samsung a inceput sa foloseasca litere pentru a-si demarca seriile de smartphone-uri. Am vazut seriile S si A, am auzit de seria E, iar acum vedem si planurile sud-coreenilor pentru gama low-end, iar Samsung Galaxy J1 va fi primul telefon din aceasta serie. Specificatiile acestui dispozitiv din gama de buget au aparut pe Internet, sub numele de SM-J100. Astfel, potrivit informatiilor SamMobile, telefonul va iesi, in evidenta, mai degraba prin pret decat prin dotari. Avand in vedere ca mid-range-urile de [].

Faze tari: Descoperirea care arata ce s-a intamplat cu oamenii acum 10.000 de ani; Cu pasarica la vedere! Asa arata englezoaicele dupa cea mai mare betie a anului; Ce a facut o tanara din SUA dupa ce bunica ei i-a refuzat cererea de prietenie pe Facebook

Traieste intr-un ceainic, in padure, de 8 ani. Chinezul Gu Yuezi, de 64 de ani, si-a construit o casa sub forma de ceainic intr-o padure din apropiere de satul Chen, provincia Guangdong. Dorinta unei femei a socat internautii. Iata ce a cerut pe patul de moarte o americanca. Connie Lay, din statul Indiana, a socat internautii cu dorinta sa adusa pe patul de moarte.

21-22 decembrie 2014, cea mai lunga noapte din istorie

Solstitiul de iarna are loc luni dimineata, la ora 01. 03, fiind cea mai scurta zi si potrivit anumitor oameni de stiinta nu doar cea mai lunga noapte a anului, dar si cea mai lunga noapte din istorie.

Sondaj IRES: SMURD, institutia in care romanii au cea mai mare incredere

SMURD, Pompierii, DNA, Biserica, diaspora, DIICOT, SRI, Justitia sunt pe primele locuri in topul increderii romanilor, ultimele locuri fiind ocupate de FMI, ONG-uri, sindicate, Parlament si partide, releva un raport de cercetare IRES privind bilatul politic al anului 2014.

Finantele au publicat luni seara Ordinul care aproba normele metodologice pentru incheierea exercitiului bugetar al anului 2014. Vezi ce ai de facut pentru a inchide corect exercitiul financiar in acest an

Sumele aferente impozitelor, taxelor, contributiilor si altor obligatii catre bugetul consolidat general, cu scadenta la finele anului 2014, se achita de persoanele juridice si fizice prin virament astfel incat sumele respective sa fie incasate in contul curent general al Trezoreriei Statului pana la data de 31 decembrie 2014, se arata in Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr. 1780/2014, publicat luni sera in Monitorul Oficial. Documentul, care aproba normele metodologice pentru incheierea exercitiului bugetar al anului 2014, mai arata ca eventualele sume incasate in perioada 30-31 decembrie 2014, se vireaza in conturile corespunzatoare de venituri bugetare in data de 5 ianuarie 2015 si reprezinta venituri ale bugetelor care se cuvin pe anul 2014. In ordinele de plata catre Trezoreria Statului OPT), la rubrica Data emiterii se va inscrie 31. 2014, se mai precizeaza in document.

IRES: Romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri si DNA

Un raport de cercetare IRES releva faptul ca romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri, DNA si Biserica, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, de mai putina incredere beneficiaza FMI-ul,.

Thandie Newton, cea mai sexy vegetariana

Si iubitoarele de legume pot fi hot. A demonstrat-o Thandie Newton, care a fost desemnata cea mai sexy vegetariana, de catre PETA.

Cum va fi vremea de Craciun: 24 decembrie, cea mai calda zi din iarna de pana acum, cu maxime de 18 grade Celsius. Pe 25 decembrie, maximele scad la 14 grade

Vremea se incalzeste pana miercuri, 24 decembrie, cand vom avea cea mai calduroasa zi: se vor atinge maxime de 4 grade in Transilvania si 18 grade in Dealurile Olteniei si ale Munteniei. La Bucuresti, in ajunul Craciunului vor fi 15-16 grade, a declarat pentru HotNews. ro meteorologul de serviciu de la ANM, Meda Andrei. In ziua de Craciun, temperaturile scad putin, insa va fi in continuare cald.

FOTO Kate Upton, desemnata cea mai sexy femeie in viata

Kate Upton a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre publicatia People, in cadrul evenimentului People Magazine Awards, precizeaza Huffington Post.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )