Libnet.ro
UNICEF

18:15

21-22 decembrie 2014, cea mai lunga noapte din istorie

Adevărul Adevărul,
21-22 decembrie 2014, cea mai lunga noapte din istorie

Solstitiul de iarna are loc luni dimineata, la ora 01. 03, fiind cea mai scurta zi si potrivit anumitor oameni de stiinta nu doar cea mai lunga noapte a anului, dar si cea mai lunga noapte din istorie. continuă pe Adevărul

MACRO NEWSLETTER 19 decembrie 2014

Increderea investitorilor in economia Germaniei a crescut semnificativ peste asteptari in decembrie 2014, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele 8 luni, conform datelor de la institutul ZEW.

People: Kate Upton, cea mai sexy femeie in viata

A fost numita cea mai sexy femeie in viata de catre revista People, iar Kate Upton pare extrem de constienta de atuurile ei.

MACRO NEWSLETTER 18 decembrie 2014

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea New York a inregistrat o contractie neasteptata in decembrie 2014, pe fondul declinului comenzilor noi.

VIDEO Pestele de la cea mai mare adancime: 8 kilometri sub apa

Cercetatorii au descoperit pestele care traieste la cea mai mare adancime. Ciudata creatura a fost descoperita la 8. 144 de metri sub apa in Oceanul Pacific.

Cea mai asteptata conferinta a anului: despre ce va vorbi Putin la final de 2014

Presedintele rus, Vladimir Putin, urmeaza sa sustina cea de-a zecea sa conferinta de sfarsit de an, pe fondul adancirii crizei economice in Rusia si a situatiei tensionate din cauza crizei ucrainene, relateaza BBC News Online, potrivit Mediafax .

Dughin si razboiul ca solutie de a patrunde in noaptea cea mai adanca

Niste prieteni mi-au pus in mana o carte de Alexandre Dughin,A patra teorie politica, aparuta, anul acesta, in romana, la Chisinau. Cum despre Dughin se vorbeste tot mai mult, in media fiind publicata si o lista a asa-zisilor prieteni ai lui Dughin in Romania, am fost destul de interesat s-o citesc.

Rapid, cea mai dura echipa din Liga I. Gazul, campioana de toamna la fair-play

71 de cartonase rosii si 793 de galbene s-au contabilizat in 17 etape, pe parcursul turului Ligii I. Rapid a primit cele mai multe puncte de penalizare in clasamentul fair-play-ului, acolo unde Gaz Metan e pe primul loc.

De ce nu a recuperat Fiscul banii datorati de condamnatii Catalin Voicu, Gigi Becali si Relu Fenechiu. Plus: Adrian Nastase si Antonie Solomon au platit tot, iar de la Sorin Apostu a fost recuperata cea mai mare parte a prejudiciului

Fiscul nu a recuperat nimic din banii pe care Gigi Becali, Teia Sponte, Catalin Voicu si Gheorghe Simoiu - un afacerist din Targoviste, trebuie sa ii plateasca statului roman in urma unor decizii definitive ale instantelor. La Voicu si Simoiu, agentii Fiscului nu au gasit nimic in conturi si nici proprietati personale, in timp ce in cazul Becali - Sponte procedura de confiscare a banilor existenti in conturi dureaza din iunie 2013. In schimb, agentii ANAF au recuperat integral banii de la Adrian Nastase, Antonie Solomon, si aproape integral de la Sorin Apostu. Cazul Relu Fenechiu e mai complicat. Vezi in articol in ce stadiu sunt procedurile de confiscare de la diversi condamnati definitiv.

FOTO: Cum arata cea mai numeroasa familie din lume: un barbat cu 39 de sotii si 94 de copii

Un Indian a devenit celebru in intreaga lume, dupa ce a devenit capul cele mai numeroase familii de pe glob.

Vintu: Functia de prim-ministru, cea mai negociata functie. Pe mana unui om neales direct si care trebuie sa multumeasca atatea interese ajunge tot bugetul tarii

Sorin Ovidiu Vintu este din ce in ce mai preocupat de viata politica romaneasca. Omul de afaceri comenteaza, intr-un articol publicat pe contul sau de Facebook, puterea presedintelui, dar si functia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )