Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai cunoscuta scufundatoare din lume a disparut in Marea Mediterana

Adevărul Adevărul,
Cea mai cunoscuta scufundatoare din lume a disparut in Marea Mediterana

Rusoaica Natalia Molchanova, recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume, este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. continuă pe Adevărul

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Cea mai apreciata branza din lume a aparut dintr-o greseala si nu poate fi produsa decat intr-un singur loc din lume

Vasterbottensost, cea mai apreciata branza din lume, a aparut dintr-o greseala si are un secret care nu a putut fi descifrat nici de testele ADN. Specialitatea este atat de apreciata incat cererea este.

Astronomii au descoperit cea mai MARE structura din Univers. Ce diametru are inelul care a fascinat cercetatorii

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria.

A fost descoperita cea mai mare structura din Univers. Are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina!

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie

In legatura cu bombardarea nucleara a Japoniei, exista in prezent numeroase mituri. Dar cat de adevarate sunt acestea? Planul pentru crearea unei bombe de uraniu s-a nascut in 1939, in anul in careAlbert Einstein i-a scris presedintelui Franklin Roosevelt despre faptul ca o reactie nucleara necontrolata in lant are un potential imens de a fi [] Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA. Patricia Maria Tig are cea mai buna clasare din cariera: Locul 115

Patricia Maria Tig a urcat 39 de pozitii in WTA si se afla acum pe locul 115. Pentru finalista de saptamana trecuta de la Baku, aceasta este cea mai buna clasare din cariera, informeaza Mediafax. Simona.

Cea mai mare campioana la scunfundari libere, banuita a se fi inecat

Cea mai titrata scufundatoare din lume este posibil sa se fi inecat in Spania, in timpul unei scufundari realizate in timpul liber.

Efectele miraculoase ale vaniliei, cea mai scumpa aroma din lume, care inlocuieste aspirina. Vanilia, condimentul care calmeaza orice durere

Cea mai folosita si scumpa aroma din lume este un excelent remediu pentru diverse afectiuni. in afara parfumului placut si delicat, vanilia are si proprietati antispasmodice, antiseptice si digestive, dar este si un bun afrodisiac.

Putin vrea legatura directa intre New York si Moscova: planurile pentru o noua autostrada

Conform unui plan propus de curand, rusii ar vrea sa construiasca cea mai lunga autostrada din lume, aceasta urmand a lega Europa de America de Nord. Tensiunile dintreguvernul Federatiei Ruse si cel al Statelor Unite par a fi atins un punct critic, insa, din fericire, acest lucru nu pare a influenta activitatea comunitatilor stiintifice din [] Putin vrea legatura directa intre New York si Moscova: planurile pentru o noua autostrada Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )