Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cea mai mare campioana la scunfundari libere, banuita a se fi inecat

Online Sport Online Sport,
Cea mai mare campioana la scunfundari libere, banuita a se fi inecat

Cea mai titrata scufundatoare din lume este posibil sa se fi inecat in Spania, in timpul unei scufundari realizate in timpul liber. continuă pe Online Sport

Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

In toamna anului 1976, orasul Satu Mare a intrat in istorie dupa ce aici s-a construit primul pod cu deschiderea cea mai mare din tara si una dintre cele mai mari in Europa. Cei care au muncit din greu la aceasta lucrare au ramas anonimi in presa locala, in timp ce comunistii au primit toate laudele.

Astronomii au descoperit cea mai MARE structura din Univers. Ce diametru are inelul care a fascinat cercetatorii

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria.

Cea mai mare structura din Univers este un inel cu diametrul de cinci miliarde de ani-lumina

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza dailymail. co. uk.

A fost descoperita cea mai mare structura din Univers. Are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina!

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza.

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Bursa a revenit ieri pe plus, anuland cea mai mare parte a scaderilor de luni

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a revenit ieri pe plus, in cadrul sedintei fiind anulata cea mai mare parte a scaderilor de luni, se arata intr-un raport zilnic al Prime Transaction.

Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie

In legatura cu bombardarea nucleara a Japoniei, exista in prezent numeroase mituri. Dar cat de adevarate sunt acestea? Planul pentru crearea unei bombe de uraniu s-a nascut in 1939, in anul in careAlbert Einstein i-a scris presedintelui Franklin Roosevelt despre faptul ca o reactie nucleara necontrolata in lant are un potential imens de a fi [] Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Afacerea de aur construita de un olandez la Sebes: cati bani scoate din cea mai mare cultura de canepa industriala din Romania

Zona Sebesului nu este atractiva doar pentru investitorii din industrie, ci si pentru agricultura. O companie cu actionari din Olanda administreaza o cultura de canepa pe o suprafata de 500 de hectare, cea mai mare din Romania. Firma se numeste Agro Paraiso Sebes SRL, iar compania din Olanda este APC Kamphorst.

Clujul, in topul oraselor mondiale cu cea mai mare calitate a vietii. Orasul se pozitioneaza deasupra unor metropole precum New York, Paris, Moscova sau Rio de Janeiro

Orasul Cluj apare intr-un top mondial al oraselor cu cea mai mare calitate a vietii, deasupra unor metropole precum Paris, New York, Sankt Petersburg. Moscova, Rio de Janeiro, Budapesta sau Istanbul, potrivit.

Premiera: cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii - Kilimajaro

Extreme Travel, prima agentie de turism de aventura din Romania, marcheaza o noua premiera: spre final de iulie a condus pe Kilimanjaro o expeditie cu 10 romani, care au reusit sa cucereasca cel mai inalt varf muntos al Africii, Uhuru Peak 5. 895 m), devenind astfel cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )