Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai infricosatoare predica a parintelui Arsenie Boca: Credinciosul nu se teme de moarte, fiindca a desfiintat-o Isus

Adevărul Adevărul,
Cea mai infricosatoare predica a parintelui Arsenie Boca: Credinciosul nu se teme de moarte, fiindca a desfiintat-o Isus

Credinciosii care au asistat la slujba de Paste din 25 aprilie 1949 de la Manastirea Prislop au fost cutremurati de predica celui mai iubit duhovnic al Romaniei. continuă pe Adevărul

VIDEO Surpriza uriasa de la mormantul parintelui Arsenie Boca in Seara invierii

Pelerinii care au ajuns sambata seara la Manastirea Prislop, locul unde se afla mormantul parintelui Arsenie Boca, au avut parte de o atmosfera deosebita fata de cea a sarbatorilor din anii trecuti, cand mii de oameni se indreptau spre locul de rugaciune din Tara Hategului.

Minuni la mormantul parintelui Arsenie Boca

Merg sute de kilometri pentru a se spovedi si a se ruga la mormantul celui considerat omul lui Dumnezeu. Si asta deoarece, chiar si de dincolo de moarte, parintele Arsenie Boca ii poate ajuta pe credinciosi.

Profetiile cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: Se va manca si carne de om si se va bea sange de om

Cunoscut ca unul dintre cei mai importanti vizionari si oameni ai bisericii romanesti, parintele Arsenie Boca a facut numeroase profetii despre vremurile pe care le traim sau care vor veni. Una dintre.

Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

Chinezii au pus mana pe cea mai mare rafinarie din Romania. China Energy Company Limited a cumparat pachetul majoritar de actiuni al grupului Rompetrol, arata B1 TV. Compania din China va investi.

FOTO + VIDEO: Smoothie, cea mai fotogenica pisica de pe Internet

Uneori ai nevoie de un Smoothie in viata ta, este mottoul persoanei care detine cea mai fotogenica pisica de pe retelele de socializare. Britanica cu parul lung a devenit vedeta printre internauti, datorita ochilor sai verzi si atitudinii relaxate din fotografii.

S-a dus dimineata la toaleta, dar nu a avut nici cea mai mica banuiala de ce avea sa i se intample

S-a trezit ca in fiecare dimineata si s-a dus la toaleta fara sa aiba nici cea mai mica idee de ce avea sa i se intample.

AMD lanseaza cea mai puternica placa video

AMD a prezentat de curand o noua placa grafica, pe care a denumit-ocea mai rapida din lume in acest moment. Americanii de la AMD au prezent cea mai puternica placa video a lor, obtinuta prinunirea a doua modele AMD Radeon R9. Este denumita Radeon Pro Duo, iar principalele ei tinte sunt creatorii de continut si [].

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea: Listarea Hidroelectrica va fi cea mai mare din Europa Centrala si de Est in acest an

Listarea Hidroelectrica pe bursa va fi cea mai mare din istoria Romaniei, dar si cea mai mare din Europa Centrala si de Est din acest an, a declarat Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea.

Povestea de suflet: Cea mai bogata familie din Biserica

Aveam 14 ani, sora mea cea mica avea 12, iar cea mare 16. Traiam intr-o casuta mica impreuna cu mama noastra. Tata murise in urma cu 5 ani, lasand-o pe mama singura cu 7 copii. Iar noi am invatat de.

Periuta de dinti electrica sau clasica? Recomandarea stomatologilor: care este cea mai eficienta varianta

Felul in care ne periem dintii poate face diferenta intre o dantura sanatoasa si una cu probleme. Alegerea periutei potrivite este aproape la fel de importanta ca si tehnica periajului, impreuna jucand un rol esential in pastrarea sanatatii dentare. Desi asigura un periaj mult mai eficient decat cea clasica, periuta de dinti electrica este inca privita cu scepticism de persoanele mai conservatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )