Libnet.ro
UNICEF

16:30

Profetiile cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: Se va manca si carne de om si se va bea sange de om

Antena3 Antena3,
Profetiile cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: Se va manca si carne de om si se va bea sange de om

Cunoscut ca unul dintre cei mai importanti vizionari si oameni ai bisericii romanesti, parintele Arsenie Boca a facut numeroase profetii despre vremurile pe care le traim sau care vor veni. Una dintre. continuă pe Antena3

Minuni la mormantul parintelui Arsenie Boca

Merg sute de kilometri pentru a se spovedi si a se ruga la mormantul celui considerat omul lui Dumnezeu. Si asta deoarece, chiar si de dincolo de moarte, parintele Arsenie Boca ii poate ajuta pe credinciosi.

Invataturi, rugaciune si profetii de la preotul calugar Arsenie Boca

La mormantul parintelui Arsenie Boca de la manastirea Prislop ajungi doar daca esti pregatit, spun calugarii locului. Iar invatamintele si vorbele sale pentru duh iti ajung la minte si suflet, le intelegi si le aplici.

Spovedania lui Arsenie Boca. Lectiile de smerenie oferite de calugar celor care isi marturiseau pacatele

Cei care ajung in fata preotului pentru a-si marturisi pacatele erau indrumati de Arsenie Boca sa nu fie reci si indiferenti, sa se fereasca de a oferi o multime de amanunte si sa nu vorbeasca decat despre faptele lor. Duhovnicul a oferit propria marturisire despre marile pacate ce trebuie amintite la spovedanie.

Minune la mormantul lui Arsenie Boca. O silueta luminoasa apare in mai multe fotografii - FOTO

In fiecare an, mii de turisti vin sa viziteze mormantul lui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop si multi dintre ei pleaca convinsi ca au fost martorii unei minuni facute de parinte. O femeie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )