Libnet.ro
UNICEF

01:06

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Antena3 Antena3,
Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie. continuă pe Antena3

Cea mai ieftina insula din SUA, scoasa la vanzare pentru 120.000 de dolari

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, devenind instantaneu cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de.

Afla care este cea mai ieftina insula din SUA.

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, potrivit b1. ro. Ea a devenit, astfel, cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de 2. 000 de metri patrati si gazduieste pe teritoriul sau o cabana de 37 de metri patrati, construita in 1960, scrie Huffington Post. Pretul mic se justifica si prin faptul ca insula nu este situata chiar intr-o zona tropicala. In timpul ierii, temperaturile scad sub zero .

BBC, fata in fata cu cea mai grava criza din ultimii ani.

Postul britanic BBC se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din istoria sa, din cauza implicarii intr-un dublu scandal de pedofilie. Directorul general si-a dat demisia dupa ce a recunoscut ca emisiunea Newsnight s-a autocenzurat si a acuzat pe nedrept de pedofilie un politician conservator. Sambata, directorul general al BBC, George Entwistle, si-a dat demisia din functie, la numai 54 de zile de la inceperea mandatului, fiind acuzat ca a gestionat deficitar doua scandaluri de .

Postul BBC, in fata celei mai grave crize din istoria grupului de presa

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea.

Postul BBC, confruntat cu una dintre cele mai grave CRIZE din istoria sa.

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea deficitara a unui dublu scandal de pedofilie, scrie Mediafax. George Entwistle, in varsta de 50 de ani, a demisionat sambata seara, dupa un mandat extrem de scurt: 54 de zile de veritabil cosmar in fruntea primului grup audiovizual public din lume, .

Cea mai mica temperatura din acest anotimp. La Pasul Tihuta au fost minus 7,2 grade Celsius

Temperatura a scazut, joi, pana la minus 7,2 grade Celsius, la baza Pasului Tihuta care face legatura intre Transilvania si Moldova, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din acest anotimp, informeaza.

STUDIU: Cercetatorii confirma cea mai mare temere a barbatilor in dormitor.

Au existat intotdeauna discutii in randul femeilor si al barbatilor daca marimea penisului conteaza sau nu in dormitor. Parerile sunt impartite, insa cercetatorii au ajuns la concluzia ca marimea chiar conteaza, potrivit Mediafax. Potrivit unui studiu publicat in revista Journal of Sexual Medicine, femeile care au orgasme vaginale in mod frecvent declara ca reusesc sa atinga mai bine acest punct culminant daca barbatul are un penis mai mare, scrie Daily Mail. Cercetatorul Stuart Brody, .

Cea mai populara imagine din toate timpurile este facuta pe un teren de baschet

Realizata pe pelicula si vazuta pentru prima oara cateva ore mai tarziu dupa ce a fost developata, imaginea de mai jos a fost definita ca fiind cea mai importanta, populara si remarcabila poza din toate timpurile. Imaginea a luat locul intai intr-un top realizat de Sports Illustrated, o autoritate importanta din domeniul sportiv, dar nicidecum din domeniul fotografiei artistice. Interesant este insa ca multe dintre imaginile care fac istorie nu au neaparat o latura artistica ci pur si simplu acel .

Cea mai mare temere a romancelor a devenit realitate. Ce fac de fapt barbatii lor

In Romania, e la moda o noua meserie. Cea de amanta. Internetul e plin de anunturi ale tinerelor care isi ofera compania barbatilor dispusi sa le intretina. La standardele cerute de ele. in schimbul.

Dragomir anunta cele mai mari transferuri din istoria fotbalului romanesc

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, sustine ca, in scurt timp, fotbalul romanesc va exporta sase jucatori la cele mai mari echipe ale lumii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )