Libnet.ro
UNICEF

19:45

Postul BBC, in fata celei mai grave crize din istoria grupului de presa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Postul BBC, in fata celei mai grave crize din istoria grupului de presa

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea. continuă pe Wall-Street Ro

Postul BBC, confruntat cu una dintre cele mai grave CRIZE din istoria sa.

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea deficitara a unui dublu scandal de pedofilie, scrie Mediafax. George Entwistle, in varsta de 50 de ani, a demisionat sambata seara, dupa un mandat extrem de scurt: 54 de zile de veritabil cosmar in fruntea primului grup audiovizual public din lume, .

BBC, fata in fata cu cea mai grava criza din ultimii ani.

Postul britanic BBC se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din istoria sa, din cauza implicarii intr-un dublu scandal de pedofilie. Directorul general si-a dat demisia dupa ce a recunoscut ca emisiunea Newsnight s-a autocenzurat si a acuzat pe nedrept de pedofilie un politician conservator. Sambata, directorul general al BBC, George Entwistle, si-a dat demisia din functie, la numai 54 de zile de la inceperea mandatului, fiind acuzat ca a gestionat deficitar doua scandaluri de .

Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu, implicati in cazul de inselaciune de 1 ...

Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu sunt implicati in cazul inselaciune cu un prejudiciu de un milion de euro, scrie Mediafax. Ei ar fi actionat alaturi de grupul infractional timp de sase ani, facilitand contracte de imprumut in care mentionau sume mai mari decat cele reale, afirma surse judiciare Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului Mediafax ca in cazul anchetat de DIICOT vizand 17 persoane acuzate de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, santaj, camatarie si .

Energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 8. 00, se va interveni pe strazile str. Vasile Predescu, str. Puiandrului, str. Inaugurarii; intre orele 8. 00, pe Bd. Drumul Taberei nr. 44, blocurile T5, T6, Piata Drumul Taberei; intre orele 9. 00 si 13. 00, pestrazile Susita, Izbiceni .

VIDEO Messi l-a depasit pe Pele - E cel mai bun jucator din istoria fotbalului?

Prin dubla reusita in partida cu Mallorca Barcelona s-a impus cu 4-2), Lionel Messi l-a depasit pe legendarul Pele la golurile marcate intr-un an calendaristic, argentinianul ajungand la cota 76 de goluri Pele a bifat 75 in anul 1959). Recordul ii apartine lui Gerd Muller 85 de goluri, in 1972). Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase goluri marcate de Messi si Pele.

Cea mai populara imagine din toate timpurile este facuta pe un teren de baschet

Realizata pe pelicula si vazuta pentru prima oara cateva ore mai tarziu dupa ce a fost developata, imaginea de mai jos a fost definita ca fiind cea mai importanta, populara si remarcabila poza din toate timpurile. Imaginea a luat locul intai intr-un top realizat de Sports Illustrated, o autoritate importanta din domeniul sportiv, dar nicidecum din domeniul fotografiei artistice. Interesant este insa ca multe dintre imaginile care fac istorie nu au neaparat o latura artistica ci pur si simplu acel .

Este cea mai bogata tara din Europa, iar romanii sunt din ce in ce mai tentati sa emigreze aici. Ce avantaje are

Nu a fost afectata prea mult de dezastrul financiar care a lovit intreaga Uniune Europeana si asta pentru ca nu este un stat mebru al UE. insa exporturile si o economie puternica au facut din acest stat unul.

Top cele mai scumpe reptile din lume.

Iguanele sunt printre cele mai populare specii de reptile atunci cand vorbim de animale de casa exotice. De obicei, in magazinele de specialitate, se gasesc pui de iguana la preturi incepand de la 100 de dolari. Pitonii sunt, de asemenea, animale de companie populare. In functie de specie, dimensiuni, culoare si model, preturile variaza intre 10. 000 si 15. 000 de dolari. Python molurus Albino, este la fel ca Python molurus normal, diferenta fiind facuta de culoare nu au toti pigmentii). Un .

Exclusiv! Andreea Banica: N-as mai purta nimic din ce purtam acum 10 ani. Inainte nu investeam mult, luam ce apucam

Daca unii spun ca te nasti cu stilul vestimentar, iata ca Andreea Banica este de parere ca stilul vestimentar se invata si recunoaste ca nu mereu a fost bine imbracata. Acum, pentru ca are cu ce, artista si-a umplut sifonierul numai cu haine de firma din ultima colectie! Continue reading .

Cea mai dura pedeapsa din Africa de Sud pentru un traficant de coarne de rinocer.

Un thailandez care facea trafic cu coarne de rinocer, organizand false partide de vanatoare in Africa de Sud, a fost condamnat vineri, la Johannesburg, la 40 de ani de inchisoare, cea mai dura sentinta data pana acum in aceasta tara pentru o astfel de fapta, relateaza Mediafax. Inculpatul, Chumlong Lemtongthai, a recunoscut ca a participat la organizarea unor partide de vanatoare de rinoceri in Africa de Sud, angajand asiatici care sa se dea drept vanatori, pentru a obtine coarnele animalelor .

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )