Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

B1 B1,
Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o. continuă pe B1

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Record national la puscaria din Vaslui. Artisti din toata tara au realizat cea mai mare suprafata pictata din Romania

Peretii exteriori ai inchisorii au fost pictati in urma unei actiuni de o saptamana, O pata de culoare arta in spatele gratiilor, un proiect care a facut parte din programul de activitati al festivalului Open Camp Vaslui, ce s-a desfasurat in perioada 5-7 august, in Poligonul de Tir Paiu.

Romania are a opta CEA MAI MARE RATA DE TAXARE efectiva a salariatilor din UE (FOTO)

Angajatii romani sunt unii dintre cei mai taxati angajati din Uniunea Europeana, desi salariile romanilor sunt foarte mici comparativ cu salariile altor angajati din strainatate, conform unui.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Sondaj Avangarde: Klaus Iohannis s-a prabusit. in cine au cea mai mare incredere acum romanii

Cifre bomba in cel mai recent sondaj Avangarde. Presedintele Iohannis s-a prabusit spectaculos sub Victor Ponta, PSD e pe val, la fel si Traian Basescu fiindca nu mai are emotii ca nu intra in.

Noua soseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost devastata de viituri. A fost cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Laura Cosoi, despre cea mai mare trauma a vietii sale: Am albit intr-o saptamana

Este una dintre cele mai indragite vedete de la noi, dar in spatele zambetului pe care il afiseaza Laura Cosoi ascunde o trauma pe care a trait-o in urma cu opt ani. Atunci.

Romania la Rio: 8 medaliati, peste 60 de debutanti. Ponor si Moldoveanu, singurii care au urcat pe cea mai inalta treapta

Romania este reprezentata la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro de 96 de sportivi, printre care se afla doi campioni olimpici - portdrapelul Catalina Ponor si Alin Moldoveanu, alti sase medaliati si peste 60 de debutanti. Cea mai in varsta componenta a delegatiei este atleta Claudia Stef - 38 de ani, iar mezina este inotatoarea Ana Iulia Dascal - 14 ani.

inghesuiala mare la iesirea din turneul de tenis

Tenisul a fost unul dintre sporturile afectate din plin de virusul Zika, acesta a invins foarte multi jucatori de top inainte de startul competitiei. Inclusiv delegatia noastra a pierdut cea mai buna jucatoare, Simona Halep decizand sa nu se prezinte la Rio din motive de siguranta personala.

in cautarea gloriei pierdute!Romania are la Rio cea mai numeroasa delegatie la canotaj din istoria participarilor

Intrecerile de canotaj au avut loc la toate editiile Jocurilor Olimpice, cu exceptia celei de la Atena, din 1896, cand concursurile a fost anulate din cauza unei furtuni puternice. Romania a participat pentru prima data la intrecerile olimpice de canotaj in 1952, la Helsinki.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )