Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste. continuă pe B1

Cea mai mare banca americana, obligata sa despagubeasca fosti detinuti

Cea mai mare banca din Statele Unite ale Americii dupa active, JPMorgan Chase, se vede pusa in postura de a despagubi fosti detinuti, dupa ce, in 2008, a castigat un program guvernamental prin.

Romania are a opta CEA MAI MARE RATA DE TAXARE efectiva a salariatilor din UE (FOTO)

Angajatii romani sunt unii dintre cei mai taxati angajati din Uniunea Europeana, desi salariile romanilor sunt foarte mici comparativ cu salariile altor angajati din strainatate, conform unui.

Noua soseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost devastata de viituri. A fost cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Laura Cosoi, despre cea mai mare trauma a vietii sale: Am albit intr-o saptamana

Este una dintre cele mai indragite vedete de la noi, dar in spatele zambetului pe care il afiseaza Laura Cosoi ascunde o trauma pe care a trait-o in urma cu opt ani. Atunci.

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja iepurilor,.

VIDEO Cum a fost cea mai spectaculoasa seara a Untold 2016. Show marca Armin van Buuren, fite de Fratelli si steagul Mexicului

DJ-ul olandez Armin van Buuren a reusit sa-si depaseasca propriul record de anul trecut: a mixat mai bine de patru ore, pana la 7 dimineta. Strainii prezenti la festival au fost impresionati, insa unele VIP-uri de la lounge-ul Fratelli au preferat sa stea cu spatele la spectaculosul concert al celui mai popular DJ din lume.

Cel mai mare motor de cautare de torrente a fost inchis

La doar doua saptamani dupa ce Kickass Torrents a fost inchis, iar administratorul sau din Polonia a fost arestat, cel mai mare motor de cautare de torrente din lume Torrentz. eu a fost inchis si el,.

in cautarea gloriei pierdute!Romania are la Rio cea mai numeroasa delegatie la canotaj din istoria participarilor

Intrecerile de canotaj au avut loc la toate editiile Jocurilor Olimpice, cu exceptia celei de la Atena, din 1896, cand concursurile a fost anulate din cauza unei furtuni puternice. Romania a participat pentru prima data la intrecerile olimpice de canotaj in 1952, la Helsinki.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )