Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai mare firma din Romania isi pregateste viitorii angajati in scoli de ucenicie: Ei sunt viitorul nostru

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare firma din Romania isi pregateste viitorii angajati in scoli de ucenicie: Ei sunt viitorul nostru

100 de tineri din judetele Galati si Braila vor participa la a treia editie a Scolii de Ucenici a ArcelorMittal. Ca si in anii precedenti, tinerii isi vor desfasura ucenicia sub atenta indrumare a unor mentori. Pe durata programului, ucenicii vor lucra impreuna cu muncitorii si vor participa la sesiuni de pregatire tehnica dar si de dezvoltare a aptitudinilor. continuă pe Adevărul

Eleva din Arad cu cea mai mare nota la Bac a preferat sa ramana in Romania. Si-a deschis o afacere si vrea sa dea lovitura

Olimpia Melania Avram s-a remarcat in acesta vara ca fiind cea mai buna eleva a unui liceu din Arad, obtinand cea mai mare medie din judet la examenul de Bacalaureat 9,80).

Studiu: Numarul personajelor LGBTQ din serialele americane va cunoaste cea mai mare crestere in sezonul 2016-2017

Numarul personajelor lesbian, gay, bisexuale, transgender si queer LGBTQ) din seriallele de televiziune din Statele Unite va cunoaste cea mai mare crestere in sezonul 2016-2017, potrivit unui studiu realizat de Glaad, scrie The Guardian.

Super Luna din 2016 va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani. Cand o poti vedea

Super Luna e un fenomen interesant de fiecare data, dar acum ai sansa s-o vezi pe cea mai mare din ultimii 70 de ani.

Fenomen astronomic spectaculos: cand va fi vizibila cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani

Super Luna este un fenomen astronomic destul de des, dar anul acesta va atinge dimensiuni foarte mari. Super Luna de anul acesta va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani, iar anul 2016 se incheie cu trei Luni pline uriase, consecutive, potrivit stiridinlume. ro. in aceasta perioada, Luna se va afla la cea mai [].

Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani va fi vizibila pe 14 noiembrie

Cea mai mare Super Luna din ultimele sapte decenii va fi vizibila pe 14 noiembrie, iar anul 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase, consecutive, arata presa internationala.

Premiul Goncourt 2016: Cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, acordata scriitoarei Leila Slimani

Premiul Goncourt, cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, i-a fost acordat anul acesta scriitoare Leila Slimani, pentru pentru volumul Chanson douce, scrie Le Figaro. in.

Cea mai veche apa din lume ar putea ascunde noi forme de viata

Cercetatorii au descoperit apa cu o vechime de ordinul miliardelor de ani care ar putea adaposti forme de viata foarte interesante. Adancurile planetei noastre ar putea ascunde forme de viata extrem de interesante. Cel putin, asta este parerea cercetatorilor care au analizat de curand cea mai veche apa din lume. Aceasta a fost descoperita la [].

Cel mai mare telescop din lume este gata, dupa 20 de ani de lucru

Cel mai mare telescop din lume, Telescopul Spatial James Webb, a fost terminat recent, iar acum va intra in faza de testare, inainte de a fi lansat. Anuntul cu privire la terminarea lucrarilor la acest telescop a fost facut de NASA pe 2 noiembrie, ce a transmis si faptul ca telescopul va intra intr-o faza [].

Inainte de alegeri, actiunile europene au cea mai proasta saptamana din ultimele 9 luni

Actiunile marilor companii europene sunt in declin vineri si se indreapta spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele noua luni, pietele fiind agitate de riscurile politice, transmite MarketWatch.

BRD face cel mai mare profit din ultimii 7 ani, dar analistii raman ingrijorati de provizioane

BRD a inregistrat un profit net de 606 mil. lei in intervalul ianuarie septembrie, cel mai mare castig inregistrat in ultimii sapte ani institutia de credit. Analistii locali se declara incurajati de rezultatele BRD, insa atrag atentia asupra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )