Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cea mai mare intrecere de alergare montana a avut loc la Brasov

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare intrecere de alergare montana a avut loc la Brasov

Peste 1. 000 de iubitori ai sportului in aer liber au participat la cea de-a patra editie a Semimaratonului Brasov. Startul competitiei s-a dat din Piata Unirii, sambata, 4 aprilie, de la ora 12. continuă pe Wall-Street Ro

Cu gandul la vara. Padina Fest 2015, un munte de distractii la cea mai mare altitudine

Cel mai tare festival din Muntii Bucegi Padina Fest, un festival plin de aventura si muzica buna, se va desfasura in luna iulie. Organiatorii promit ca vor avea loc tot soiul de activitati care vor duce adrenalina la cote ametitoare: tiroliene, adventure parc, istoria armelor, tras cu arcul, cu sulita, dar turistii care vor veni pe platoul Padina vor avea la dispozitie si zone de hamace unde se vor putea relaxa la umbra sau se pot bronza.

REVISTA PRESEI. Marian Vanghelie, cea mai mare spaga investigata de DNA

In ziarele de joi, aflam ca practica vanzarii pe caiet a fost oprita de comerciantii magazinelor satesti, care este suma totala in dosarele de luare de mita instrumentate de DNA, dar si cum l-a salvat Ministerul Justitiei pe Dan Sova de arest. Citim, de asemenea, si despre cum lupta anticoruptie ar putea atrage investitii straine, dar si despre echipa HCM Baia Mare.

FOTO Salbaticiunile Maramuresului, intr-un muzeu unicat facut intr-o fosta manastire:cea mai mare c0lectie de cranii de lup din Romania

Flora si fauna Maramuresului este prezentanta intr-un muzeu care functioneaza intr-o cladire de patrimoniu. Putini sunt cei care poate stiu ca in Sighetu Marmatiei functioneaza un muzeu al Stiintelor Naturii, unde turistii pot admira rasi, ursi, lupi, capre negre, serpi, veverite sau pasari de prada.

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultimii 100 de ani. Cum s-a vazut luna sangerie

Astazi, a avut loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultima suta de ani. Eclipsa totala s-a produs la ora 15. 00, ora Romaniei, iar Luna a fost complet acoperita de conul de umbra al Pamantului timp de.

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa din acest secol

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa totala de Luna din acest secol, are loc sambata. Fenomenul astronomic nu va putea fi observat in tara nostra, ci doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia.

VIDEO: Luna Sangerie, cea mai scurta eclipsa de Soare din acest secol

O eclipsa totala de Luna va avea loc sambata si va fi vizibila doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia, dar, potrivit specialistilor NASA, faza de totalitate a fenomenului astronomic va dura aproximativ cinci minute si va fi cea mai scurta eclipsa de luna din acest secol. Fenomenul este cunoscut in astronomie si nu numai ca Luna Sangerie, informeaza Mediafax.

Phase One iXU 180 e cea mai scumpa camera foto pentru drone. De ce are un pret fabulos?

Urmatorul pas dupa DSLR-urile obisnuite este dat de aparatele foto peformat mediu,precum Phase One iXU 180. Nu cred ca exista vreun domeniu cu o varietate mai mare de preturi precum cel al camerelor foto. in contextul in care gasim cu usurinta modele de cateva sute de dolari si cateva zeci de mii, este evident ca, [].

VIDEO Afaceristul falimentar Benegui arunca banii pe lautari. Cheful a avut loc la pensiunea Casa din Padure

Afaceristul Marius Benegui ale carui firme au fost inchise, dupa ce au intrat in faliment, nu face rabat de la placerile vietii. Acesta a fost filmat la un chef care a avut loc zilele trecute la pensiunea din comuna Runcu a unui cunoscut om de afaceri, in timp ce le oferea bani lautarilor pentru a-i cinta o melodie.

8.200 de elevi au participat la cel mai mare targ educational din istoria Clujului

Cel mai mare targ educational organizat vreodata in Transilvania a strans 8. 200 de elevi de liceu la Sala Polivalenta din Cluj. Elevii, care provin din patru judete din Transilvania, au avut ocazia sa se intalneasca cu reprezentantii companiilor, cu cei ai universitatilor ori cu cei ai scolilor postuniversitare. Targul a fost organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Cluj, in cadrul unui proiect european.

Cea mai complicata intersectie din lume

Exista in multe locuri din lume noduri rutiere supradimensionate, dar Gravelly Hill Interchange din Birmingham, Marea Britanie, a fost considerata cea mai complicata intersectie din lume. Mai este cunoscuta si sub numele de Spaghetti Junction si uneste autostrada M6 cu drumul expres A38.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )