Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai mare moara pe baza de abur din estul Europei, construita de Anghel Saligny, sta sa cada pe malul Dunarii, in Braila

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare moara pe baza de abur din estul Europei, construita de Anghel Saligny, sta sa cada pe malul Dunarii, in Braila

Construita pe malul Dunarii, aproape de port, moara Violattos a fost certificata in anul 1897 fiind, la acea vreme, printre cele mai mari din Europa. in anul 1921, avea un capital rulant de 20 de milioane lei aur, motoare aduse din Braunschweig, ce consumau opt tone de pacura zilnic si o capacitate de productie de 15 vagoane de faina in 24 de ore. continuă pe Adevărul

Cea mai mare platforma de filme si seriale isi pregateste debutul in Europa de Est

Un proiect de lege a Comisiei Europene obtinuta de POLITICO va permite abonatilor la serviciile de media online acces la ele de oriunde din Europa . Acestea cuprind abonamentele la servicii de redare a emisiunilor TV, filmelor si a muziciipe Internet. Pe scurt, aceasta inseamna ca s-ar putea sa avem acces la Netflix si in [] .

Avem cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2015

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2015 comparativ cu precedentele trei luni, conform celei de-a doua estimari publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

O idee de la mai multi parinti s-a transformat in afacere: acum are cea mai mare agentie de organizat petreceri pentru copii

Multe idei de business pornesc de la dorinte si pasiuni, insa in cazul Danei Banica ideea de afacere a venit, obiectiv, de la clientii pe care ii avea deja. Asa a aparut in urma cu 10 ani una dintre primele agentii de organizat petreceri pentru copii, in prezent cea mai mare de pe piata.

Cel mai mare spital de pediatrie din Moldova nu are o piscina pentru recuperarea copiilor cu dizabilitati locomotorii. Parintii sunt obligati sa plateasca pentru tratament

Centru medical, Iasul nu are la Spitalul de Pediatrie un bazin pentru sedintele de recuperare in apa esentiale pentru copiii cu dizabilitati neuromotorii. Desi este cea mai mare unitate de proofil din Moldova, de mai bine de un deceniu piscina de la sectia de balneologie a spitalului este nefunctionala. Astfel, parintii se vad nevoiti sa-si duca copiii la un spital pentru adulti.

Mourinho si Chelsea sunt cu sabia deasupra capului. Portughezul e la un pas de cea mai mare rusine in cariera sa

Campioana Angliei joaca in aceasta seara, in Liga Campionilor, un meci care i-ar putea pata CV-ul portughezului Jose Mourinho.

KMG International va opera 20% din cel mai mare zacamant de petrol din Kazahstan

Grupul KMG International, prin KMG Trading, a gestionat in numele KazMunayGas KMG) procesul de selectie a traderului Vitol pentru viitoarele livrari de titei din participatia de 20% a KMG in perimetrul Tengiz, se arata intr-un comunicat al KMG International.

Cea mai inovatoare linie de ambalare a produselor pe baza de ipsos, acum si in Romania

Planurile de investitii pentru modernizarea fabricilor Saint-Gobain Rigips Romania s-au concretizat pe 8 decembrie 2015, prin inaugurarea unei noi linii de ambalare a gleturilor si tencuielilor pe baza de ipsos, folosindu-se cea mai moderna tehnologie din domeniu. Valoarea investitiilor se ridica la 1,65 milioane de euro, proiectul fiind partial co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice gestionat prin Ministerul Fondurilor Europene.

O idee de la mai multi parinti s-a transformat in afacere: acum are cea mai mare agentie de organizat petreceri pentru copii

Multe idei de business pornesc de la dorinte si pasiuni, insa in cazul Danei Banica ideea de afacere a venit, obiectiv, de la clientii pe care ii avea deja. Asa a aparut in urma cu 10 ani una dintre primele agentii de organizat petreceri pentru copii,.

O romanca de 12 ani, cea mai tanara alpinista care a escaladat Ojos del Salado

Dor Geta Popescu a devenit, la varsta de 12 ani si cinci luni, cea mai tanara alpinista din lume care a escaladat vulcanul Ojos del Salado 6. 893 metri).

Luna este cea mai mica si mai accesibila camera video care filmeaza la 360 de grade

Dupa investitiile fabuloase din ultimii ani in filme 3D si, ulterior, in continut HDPI, Luna ne impresioneaza cu continut video imortalizat la 360 de grade. Experientele de realitate virtuala intruchipeaza urmatorul pas in evolutia continutului multimedia pe care il vom experimenta in urmatorii ani in confortul caminului. Pentru ca aceasta idee sa devina insa realitate, [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )