Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai mare temere a investitorilor in 2014: Sunt destule lucruri care pot merge rau

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare temere a investitorilor in 2014: Sunt destule lucruri care pot merge rau

Posibilitatea ca Rezerva Federala a SUA Fed) sa piarda controlul evenimentelor in procesul de reducere a programului prin care sprijina economia americana reprezinta cea mai mare temere a investitorilor pentru anul urmator, potrivit cotidianului. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare cruce montata vreodata pe o biserica din Romania

Protopopiatul Ortodox din Satu Mare a dat 36. 000 de euro pentru o cruce poleita cu aur ca sa o monteze pe o biserica. Aceasta este cea mai mare cruce pusa vreodata pe vreo biserica din tara.

Revelionul lui Oprescu, imortalizat in cea mai mare fotografie de grup

Cea mai mare poza de grup va fi facuta de Revelion in Piata Constitutiei in cadrul petrecerii organizate din fonduri publice de Primaria Capitalei, potrivit unui comunicat emis de ArCub.

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la listarea companiei pe bursa

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la debutul pe bursa de la New York, la inceputul lunii noiembrie, dupa ce firma Macquarie Capital a inrautatit recomandarea catre investitori privind titlurile companiei, avertizand ca actiunile au ajuns prea departe, prea repede.

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la listarea companiei pe bursa

Actiunile Twitter au inregistrat cea mai mare scadere de la debutul pe bursa de la New York, la inceputul lunii noiembrie, dupa ce firma Macquarie Capital a inrautatit recomandarea catre investitori privind.

Mechel a raportat o pierdere de 2,2 miliarde dolari la 9 luni, cea mai mare din ultimul deceniu

Grupul rus Mechel a raportat o pierdere de 2,25 miliarde de dolari pentru primele noua luni din acest an, cea mai mare din ultimii 10 ani, potrivit datelor Bloomberg, cauzata in principal de deteriorarea situatiei economice, scrie Mediafax.

Audi investeste 22 miliarde euro pentru a deveni cel mai mare constructor de automobile

Constructorul de automobile Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa investeasca 22 de miliarde de euro in perioada 2014 - 2018, pentru a ocupa pozitia de cel mai mare constructor mondial de automobile de lux, arata Mediafax, citand Bloomberg.

Pretul aurului in 2013: Prima scadere din 2000, totodata cea mai abrupta din ultimii 32 de ani

Aurul s-a devalorizat in acest an pentru prima data din 2000 si a inregistrat cea mai abrupta scadere de pret din ultimii 32 de ani, odata cu imbunatatirea perspectivelor economiei globale, revenirea burselor.

Revelion 2014: Ce tari sarbatoresc deja Anul Nou.

Australienii sarbatoresc deja intrarea in noul an, de la ora 15, ora Romaniei. La Sydnei cerul a fost luminat de artificii. Lumea petrece, iar sampania curge in pahare. Primii care au trecut in anul 2014 au fost locuitorii din Insula Craciunului. Oamenii au intampinat Anul Nou la ora 12:00, ora Romaniei. La ora 14:00, ora Romaniei, sute de mii de oameni au venit sa vada artificiile in Auckland, cea mai mare asezare din Noua Zeelanda, cu o populatie de 1,2 milioane de locuitori. Stire in .

Utile: 5 lucruri pe care trebuie sa le ai la tine in noaptea de Revelion; Dulciurile care nu ingrasa. Sfaturi de la nutritionisti; 5 motive pentru care perioada dintre Craciun si Revelion este cea mai periculoasa a anului

Horoscopul financiar pentru 2014. Sagetatorii, cei mai avantajati la bani. Cum vom sta cu finantele in 2014. Migrenele sunt mai frecvente de Sarbatori. Motivele pentru care apar sunt neasteptate. Printre ele sexul si mirosurile.

Motive pentru a renunta la contul de Facebook in 2014

Facebook este in momentul de fata cea mai mare retea de socializare de pe mapamond, cei inregistrati fiind persoane de toate varstele, de la copii de cativa ani la persoane care au trecut de 100 de ani.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1993 seconds )