Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cea mai NONCONFORMISTA petrecere de Craciun din Romania: DUPA 12 NOAPTEA SE SCOT HAINELE

B1 B1,
Cea mai NONCONFORMISTA petrecere de Craciun din Romania: DUPA 12 NOAPTEA SE SCOT HAINELE

Cei care vor sa petreaca diferit in noaptea de revelion au ocazia sa participe la Revelionul Sexului din Romania, intr-un club de swingeri ce va avea loc pe data de 31. continuă pe B1

Cea mai NONCONFORMISTA petrecere de REVELION din Romania: DUPA 12 NOAPTEA SE SCOT HAINELE

Cei care vor sa petreaca diferit in noaptea de revelion au ocazia sa participe la Revelionul Sexului din Romania, intr-un club de swingeri ce va avea loc pe data de 31.

SIMONA HALEP, iN SELFIE-UL ANULUI 2016 PE PLAN MONDIAL!FOTO SI VIDEO DE SENZATIE cu cea mai in voga tenismena din Romania

In urma unei anchete WTA in care iubitorii tenisului alb si-au exprimat parerea, Simona Halep a fost votata sa apara in selfie-ul anului 2016, potrivit News. Alaturi de sportiva.

Imagini SOCANTE in Piata de Craciun din Berlin, dupa ATENTAT! (VIDEO)

Berlinul este inca in soc dupa ce aseara un camion de 20 de tone a intrat cu viteza in multimea stransa la un targ de Craciun, organizat in zona de Vest a Berlinului. Cel.

Profi a inaugurat trei magazine si a devenit cea mai extinsa retea de retail din tara

Reteaua Profi a inaugurat astazi trei noi unitati la Bacau, Racaciuni si Sarmasu, incheind 2016 cu un total de 501 de magazine. Astfel, Profi devine cea mai extinsa retea de retail de pe teritoriul Romaniei, conform unui comunicat de presa al companiei.

Ponta: Iohannis joaca septica pe spinarea oamenilor. Amanarea desemnarii premierului e cea mai proasta decizie

Decizia lui Klaus Iohannis de a amana desemnarea noului premier pentru dupa Craciun este cea mai proasta decizie dintre cele posibile si va afecta viata fiecarui roman, a sustinut Victor Ponta,.

Noapte insangerata, inainte de Craciun, pe soselele din Romania. O fata de 18 ani si alte doua persoane au murit. Peste 20 de oameni sunt raniti

O serie de accidente grave s-au produs, in noaptea de joi spre vineri, pe drumurile publice din Romania.

Asa arata cea mai noua cafenea cu juice bar din Bucuresti

Handsome Monk Coffee House este cea mai noua cafenea din Bucuresti, in care se regaseste si un juice bar cu sucuri naturale. Localul se afla in Park Lake si a fost deschis de un roman dupa o investitie de 300. 000 euro.

Armata siriana a preluat controlul orasului Alep. Este cea mai mare victorie a regimului, in fata rebelilor, de la inceputul razboiului

Armata siriana a anuntat cea mai importanta victorie obtinuta impotriva rebelilor de la inceputul razboiului, in 2011. Astfel, soldatii sirieni au preluat controlul orasului nordic Alep, dupa ce ultimul convoi de rebeli a parasit orasul .

Armata siriana a preluat controlul orasului Alep. Este cea mai amre victorie a regimului, in fata rebelilor, de la inceputul razboiului

Armata siriana a anuntat cea mai importanta victorie obtinuta impotriva rebelilor de la inceputul razboiului, in 2011. Astfel, soldatii sirieni au preluat controlul orasului nordic Alep, dupa ce ultimul convoi de rebeli a parasit orasul .

Amprentele tunisianului Anis Amri au fost gasite in camionul care a intrat in multime la Targul de Craciun din Berlin

Amprentele tunisianului Anis Amri 24 de ani), considerat principalul suspect pentru atentatul de luni seara de la Berlin si cautat de politie, au fost gasite in camionul care a intrat in multime la Targul de Craciun din capitala Germaniei, a anuntat ministrul german de Interne, citat de AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )