Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai noua problema a autoritatilor americane: VIOLENTA DIN FILMELE de la Hollywood

Antena3 Antena3,
Cea mai noua problema a autoritatilor americane: VIOLENTA DIN FILMELE de la Hollywood

Filmele americane au devenit tot mai violente, motiv pentru care autoritatile americane au initiat o ancheta cu scopul de a determina daca cineastii de la Hollywood au o anumita responsabilitate fata de. continuă pe Antena3

Cea mai noua problema a autoritatilor americane: violenta din filmele de la Hollywood

Filmele americane au devenit tot mai violente, motiv pentru care autoritatile americane au initiat o ancheta cu scopul de a determina daca cineastii de la Hollywood au o anumita responsabilitate fata de.

FOTO VIDEO Prima iesire pe autostrada, in Alba si Hunedoara. Cum arata cea mai noua sosea cu patru benzi din Romania

A sosit ziua asteptata cu atata nerabdare de cetatenii din Sebes si de toti cei care tranziteaza cel mai aglomerat oras din judetul Alba. Sebesul a scapat de cele peste 40. 000 de autovehicule care il tranzitau zilnic, dupa ce s-a deschis circulatia pe autostrada Orastie-Sibiu in judetul Alba.

Cum se autodistruge cea mai noua tara din lume

Violenta dintre etnii a lasat deja sute de morti si ameninta sa arunce tara in haos. Se intampla in Sudanul de Sud, cel mai nou stat de pe glob, unde violentele au erupt in aceasta saptamana din cauza luptei pe resursele de petrol, scrie Time .

INTERVIU Marian Alecsiu de la F64, despre gluma cu preluarea companiei de catre Mos Craciun: A fost o lectie pe care am bagat-o la cap. Cea mai grava problema a fost comunicatul care nu a mai respectat politicile de presa

Cei de la magazinul online de produse foto-video F64 nu s-au asteptat la atat de multe reactii negative, dar nici nu au analizat detaliat lucrurile inainte de a face farsa cu investitorul nordic, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Marian Alecsiu, directorul F64. El admite ca a fost o mare greseala trimiterea comunicatului de presa fals si isi reproseaza faptul ca totul s-a facut de pe o zi pe alta, insa spune ca F64 va incerca in continuare sa aiba o comunicare iesita din tipare si care sa nu plictiseasca. Intra in articol pentru a afla cum s-a nascut farsa, ce oferte reale de preluare a avut F64 si care e lectia invatata de companie.

Accident in lant cu 40 de masini pe A1 in Alba. O persoana, ranita grav. Circulatia pe cea mai noua autostrada, intrerupta

Traficul rutier este intrerupt pe A1, duminica dimineata, pe sensul Sebes - Sibiu, din cauza unor tamponari in care au fost implicate aproximativ 40 de autovehicule. Conform primelor informatii primite, o persoana a fost ranita grav iar alte doua, usor. Pe partea carosabila s-a format polei.

UPDATE FOTO Accident in lant cu 40 de masini pe A1 in Alba. Patru persoane au fost ranite. Circulatia pe cea mai noua autostrada, intrerupta

Traficul rutier este intrerupt pe A1, duminica dimineata, pe sensul Sebes - Sibiu, din cauza unor tamponari in care au fost implicate aproximativ 40 de autovehicule. Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav. Pe partea carosabila s-a format polei.

FOTO Accident in lant cu 40 de masini pe A1 in Alba. Patru persoane au fost ranite. Circulatia pe cea mai noua autostrada, intrerupta

Traficul rutier este intrerupt pe A1, duminica dimineata, pe sensul Sebes - Sibiu, din cauza unor tamponari in care au fost implicate aproximativ 40 de autovehicule. Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav. Pe partea carosabila s-a format polei.

Solstitiul de iarna: 21 decembrie - cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului

Solstitiul de iarna are loc sambata la ora 19:11, in 21 decembrie fiind cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Solstitiu inseamna soare nemiscat. In emisfera nordica, aceasta zi este considerata prima zi de iarna astronomica. Incepand de astazi, ziua incepe sa creasca, iar noaptea se scurteaza.

Cea mai ieftina tableta din lume costa doar 35 Euro

In cursul acestuia an, guvernul indian a derulat o campanie pentru a lansa o tableta ieftina pentru sistemul educational, destinata in special celor care nu isi puteau permite un astfel de dispozitiv. Tableta a fost un success incredibil, si acum a ajuns in Marea Britanie unde va fi disponibila la pretul de doar 30 de lire sterline, aproximativ 35 de euro. Pretul acesteia va fi chiar mai mic decat cel din India, fiind asadar proclamata cea mai ieftina tableta din [].

Cea mai ieftina tableta din lume costa doar 35 euro

In cursul acestuia an, guvernul indian a derulat o campanie pentru a lansa o tableta ieftina pentru sistemul educational, destinata in special celor care nu isi puteau permite un astfel de dispozitiv. Tableta a fost un success incredibil si acum a ajuns in Marea Britanie unde va fi disponibila la pretul de doar 30 de lire sterline, aproximativ 35 de euro. Pretul acesteia va fi chiar mai mic decat cel din India, fiind asadar proclamata cea mai ieftina tableta din [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )