Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cea mai ieftina tableta din lume costa doar 35 Euro

Playtech Playtech,
Cea mai ieftina tableta din lume costa doar 35 Euro

In cursul acestuia an, guvernul indian a derulat o campanie pentru a lansa o tableta ieftina pentru sistemul educational, destinata in special celor care nu isi puteau permite un astfel de dispozitiv. Tableta a fost un success incredibil, si acum a ajuns in Marea Britanie unde va fi disponibila la pretul de doar 30 de lire sterline, aproximativ 35 de euro. Pretul acesteia va fi chiar mai mic decat cel din India, fiind asadar proclamata cea mai ieftina tableta din []. continuă pe Playtech

Cea mai ieftina tableta din lume costa doar 35 euro

In cursul acestuia an, guvernul indian a derulat o campanie pentru a lansa o tableta ieftina pentru sistemul educational, destinata in special celor care nu isi puteau permite un astfel de dispozitiv. Tableta a fost un success incredibil si acum a ajuns in Marea Britanie unde va fi disponibila la pretul de doar 30 de lire sterline, aproximativ 35 de euro. Pretul acesteia va fi chiar mai mic decat cel din India, fiind asadar proclamata cea mai ieftina tableta din [].

Cum se autodistruge cea mai noua tara din lume

Violenta dintre etnii a lasat deja sute de morti si ameninta sa arunce tara in haos. Se intampla in Sudanul de Sud, cel mai nou stat de pe glob, unde violentele au erupt in aceasta saptamana din cauza luptei pe resursele de petrol, scrie Time .

NASA a publicat imagini cu cea mai noua insula din lume

Pamantul este dinamic din punct de vedere geologic si aproape nimic nu este permanent pe fata Terrei. insa aceasta realitate este usor de ignorat pe parcusul vietii unui om. Asta pana in momentul in care un.

Cea mai ieftina garsoniera din Brasov costa 12.000 de euro

Portalul imobiliare. ro a facut o analiza de extremele pietei imobiliare. Exsita locuinte ieftine in marile orase, dar si unele extreme de scumpe considerate de lux.

Economia SUA a inregistrat in trimestrul trei cea mai mare crestere din ultimii doi ani, de 4,1%

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai rapida crestere din ultimii doi ani, de 4,1%, sustinuta de consumul intern si investitiile companiilor, potrivit datelor oficiale publicate.

New York Times: Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa.

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times NYT), iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, relateaza Mediafax. Oferind automobile care isi fac treaba la preturi mici, de la 7. 700 euro cu tot cu taxe, Dacia si-a facut loc intr-o Europa afectata de incertitudini eonomice si somaj ridicat, noteaza New York Times, care face referire la datele privind inmatricularile de autoturisme noi din .

Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa. Ce perspective intrevad analistii americani pentru marca romaneasca de automobile

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times, iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata.

Cat valoreaza Mos Craciun, cel mai puternic brand din lume.

Cum ajunge Mos Craciun la toti copiii din lume, intr-o singura noapte? Cum incape mosul cel rotofei pe horn? Si de ce seamana mosul asa de tare cu bunicul? Daca ati trecut de varsta acestor intrebari si stiti cat de important este mosul pentru comert, probabil ca v-ati intrebat si cat valoreaza brandul Mos Craciun. Ei bine, compania londoneza Brand Finance, speicalizata in evaluari de marci comerciale, a gasit raspunsul la aceasta intrebare, in urma unui studiu. Este cel mai scump brand .

CASA POPORULUI, printre cele mai bizare constructii din lume.

Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost inclus intr-o lista de 21 de constructii bizare si aparte din lumea intreaga alcatuita de un site american, din care mai fac parte cladiri inedite din Abu Dhabi, Suedia si Franta, potrivit Mediafax. Cum de exista astfel de locuri? se intreaba editorii site-ului Buzzfeed care au alcatuit lista, intitulata 21 dintre cele mai bizare si aparte cladiri din lumea intreaga. Palatul Parlamentului din Bucuresti este a cincea intrare din lista, insotita .

Dacia, in presa internationala: cea mai fierbinte masina din Europa, cu monopol pe piata low-cost pana in 2018

Publicatia New York Times descrie Dacia ca fiind cea mai fierbinte masina din Europa, iar analistii citati spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata pentru urmatorii trei-cinci ani avand in vedere ca rivalii Renault nu stiu cum sa reactioneze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )