Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cea mai rapida masina pe doua roti din lume, echipata de Nokian Tyres si Vianor

Auto Ro Auto Ro,
Cea mai rapida masina pe doua roti din lume, echipata de Nokian Tyres si Vianor

Divizia de dezvoltare de produse a Nokian Tyres, echipa de mecanici profesionisti a Vianor si renumitul pilot cascador Vesa Kivimaki si-au unit fortele pentru a stabili un nou record mondial. Cea mai rapida masina pe doua roti din intreaga lume a atins 186. 269 km/h 115. 742 mph), fiind echipata cu anvelope Nokian Tyres produse cu tehnologia Aramid Sidewall. Recordul mondial a fost masurat la data de 31 august 2016 pe aeroportul din Seinajoki, Finlanda. continuă pe Auto Ro

RECORD nebunesc: 186.269 km/h, cu masina pe doua roti

Unul dintre cei mai buni cascadori ai Finlandei, pilotul Vesa Kivimaki a reusit sa stabileasca un nou record mondial nebunesc la bordul unui BMW Seria 3 coupe incaltat cu anvelope Nokian Tyres produse cu tehnologia Aramid Sidewall.

VIDEO/FOTOGALERIE Mercedes-Benz Clasa X Concept, dezvaluit oficial. Primul pick-up premium din lume va fi lansat in 2017

Mercedes-Benz Clasa X Concept a fost dezvaluit oficial, in cadrul unui eveniment tinut marti seara, 25 octombrie, in Stockholm, Suedia. Desi este un concept deocamdata, versiunea dezvaluita este aproape gata de productie, iar lansarea pe piata va avea loc la final de 2017, deci in aproximativ un an. Asa cum se poate observa in fotografii, Mercedes-Benz Concept X-Class anunta doua variante de design pentru ceea ce va fi primul pick-up premium din lume una cu trasaturi mai luxoase si una cu aspect mai dur, chiar pretabila la off road.

IMPRESIONANT: Singurul urs panda de culoare maro din lume, la o rezervatie naturala din China (FOTO, VIDEO)

A fost descoperit singurul urs panda de culoare maro din lume. Abandonat la numai doua luni de mama sa, ursul panda, pe nume Quizai, a fost descoperit in rezervatia naturala din Muntii Qingling,.

Cele mai rare paste din lume se prepara doar in Sardinia: Trei femei, ultimele persoane care cunosc reteta secreta a Firelor lui Dumnezeu (VIDEO)

Cele mai rare paste din lume sunt extrem de dificil de creat, iar cum pregatirea lor necesita foarte mult timp, de 300 de ani doar femeile dintr-o familie din Sardinia le mai prepara. Din Sardinia, recunoscuta.

Cea mai simpla reteta de mancare de ciuperci

Cea mai simpla reteta de mancare de ciuperci se afla la noi in familie de generatii. Este pe cat de simplu, pe atat de aromat. Poate fi mancata ca atare, dar, desigur, poate fi servita si ca garnitura langa o friptura. Cea mai simpla reteta de mancare de ciuperci este acel gen de reteta care nu se invecheste niciodata.

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro.

Povestea tragica a Ruxandrei, cea mai frumoasa domnita romanca. Cine i-a semnat moartea prin decapitare fiicei domnitorului Vasile Lupu

Ruxandra, fiica domnitorului moldovean Vasile Lupu a ramas in istorie drept cea mai frumoasa, dar si cea mai nefericita dintre domnitele romance. Vestita pentru frumusetea ei, Ruxandra a fost curtata de un sir lung de petitori. S-a maritat cu un print cazac, dupa ce a acesta a atacat Moldova pentru a-l convinge pe Vasile Lupu sa ii dea fiica de nevasta.

Povestea tragica a Ruxandrei, cea mai frumoasa domnita romana. Cine i-a semnat moartea prin decapitare fiicei domnitorului Vasile Lupu

Ruxandra, fiica domnitorului moldovean Vasile Lupu a ramas in istorie drept cea mai frumoasa, dar si cea mai nefericita dintre domnitele romane. Vestita pentru frumusetea ei, Ruxandra a fost curtata de un sir lung de petitori. S-a maritat cu un print cazac, dupa ce a acesta a atacat Moldova pentru a-l convinge pe Vasile Lupu sa ii dea fiica de nevasta.

Grupul Pro are cresteri de venituri de la un an la altul: Romania, a doua cea mai profitabila tara din grupul CME

Romania, prin grupul Pro TV, aduce venituri consistente pentru Central European Media Enterprises CME), dupa ce compania-mama a televiziunii din Romania a dezvaluit bilantul pentru trimestrul al treilea al acestui an.

Romania, locul cinci in randul tarilor UE cu cea mai scazuta datorie publica in 2015

Datoria publica a zonei euro EA19) a inregistrat o usoara scadere in 2015, pana la 90,4% din produsul intern brut PIB), de la 92% din PIB in 2014, in timp ce in UE28 datoria publica a coborat la 85%, de la 86,7%, conform celei de-a doua estimari publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )