Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Antena3 Antena3,
Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologii spun ca la miezul noptii de miercuri spre joi. continuă pe Antena3

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna a fost inregistrata in Miercurea Ciuc, acolo unde mercurul termometreloe a coborat pana la - 6 grade.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, - 6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Meteorologii spun ca la miezul noptii de miercuri spre joi temperatura a coborat la.

FOTO VIDEO Cea mai adanca piscina din lume a fost inaugurata in Italia

Recordul pentru cea mai adanca piscina din lume a fost doborat anul acesta de Y-40 Deep Joy, o constructie impresionanta din Italia, care are 40 de metri adancime. Pana de curand, titlul era detinut de bazinul Nemo 33 din Belgia, cu 34,5 metri adancime.

HOT! Tokio Hotel lanseaza cea mai senzuala piesa din cariera! Asculta AICI Love Who Loves You Back!

Fanii formatiei germane nu mai au foarte mult de asteptat pana cand vor avea ocazia sa asculte intreg albumul pe.

30 de copii romani au fost SALVATI din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai mare operatiune transfrontaliera din istorie

Treizeci de copii romani au fost salvati de politisti din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai ampla operatiune din istorie impotriva crimei organizate. Este vorba despre o operatiune Europol in 34.

VIDEO Cea mai mare tiroliana din tara poate fi testata la Canionul Sapte Scari

Tiroliana are in total 2,1 km si 23 de trasee atat pentru adulti cat si pentri copii. Este construita intr-un decor natural superb si va fi data in folosinta din 27 septembrie.

Prezervativele disponibile in Uganda, prea mici pentru multi barbati din aceasta tara

Prezervativele disponibile pe piata din Uganda sunt prea mici pentru penisurile celor mai multi barbati din aceasta tara, au precizat mai multi deputati, la intoarcerea dintr-un turneu prin.

Hip-hop-ul loveste puternic in aceasta toamna! RimeZic si Tess lanseaza piesa Foc si apa! Ascult-o AICI!

Este vorba despre cea mai noua piesa a rapper-ului RimeZic, intitulata Foc si apa, un featuring cu Tess. Este o.

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, revine in aceasta toamna cu 4 editii

Incepand cu primavara acestui an, evenimentul Angajatori de TOP s-a extins la nivel national, fiind prezent in Bucuresti, Timisoara si Iasi. Cele 3 evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali care au oferit peste 5 000 de oportunitati de cariera. Evenimentul continua in aceasta toamna cu 4 editii: 3 evenimente fizice si o editie virtuala, pe www. hipo. ro .

Cele mai bune camere foto pe care le poti cumpara in aceasta toamna la reducere

Cele mai bune camere foto pe care le poti avea in aceasta toamna sunt disponibile la pret redus la eMAG. Noi facem lista si iti spunem care merita. Cele mai bune camere foto nu sunt neaparat si cele mai scumpe, ci acelea care isi fac treaba. Asta nu inseamna ca poti convinge una compacta sa produca imagini de tipul celor obtinute cu un DSLR, dar pentru vacante, pentru momentele cu familia sau pentru alte evenimente similare nu trebuie sa platesti [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )