Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOT! Tokio Hotel lanseaza cea mai senzuala piesa din cariera! Asculta AICI Love Who Loves You Back!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Tokio Hotel lanseaza cea mai senzuala piesa din cariera! Asculta AICI Love Who Loves You Back!

Fanii formatiei germane nu mai au foarte mult de asteptat pana cand vor avea ocazia sa asculte intreg albumul pe. continuă pe Devorator Monden

Fresh! Zhao lanseaza cea mai misterioasa piesa Imi place de tine, fara sa dezvaluie alaturi de cine a colaborat! Ascult-o AICI!

Zhao lanseaza o piesa misterioasa si nu vrea sa dezvaluie oficial cine este artistul alaturi de care a colaborat pentru.

Tokio Hotel revin in forta si lanseaza videoclipuri pe banda rulanta! Urmareste AICI clipul piesei Girl Got A Gun + asculta un fragment din piesa Love Who Loves You Back!

Au trecut 5 ani de cand formatia germana Tokio Hotel, idolii adolescentilor din intreaga lume ai anilor 2000, si-au lansat.

Petro Porosenko: Partea cea mai dificila a conflictului separatist ucrainean a trecut

Petro Porosenko declara ca partea cea mai dificila a conflictului cu insurgentii separatistii prorusi a trecut.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologii spun ca la miezul noptii de miercuri spre joi.

Petro Porosenko crede ca partea cea mai dificila a conflictului separatist din Ucraina a trecut

Partea cea mai dificila a conflictului cu insurgentii separatisti prorusi a trecut, crede presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, la cinci zile dupa memorandumul semnat la Minsk intre Kiev si rebeli.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, - 6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Meteorologii spun ca la miezul noptii de miercuri spre joi temperatura a coborat la.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna a fost inregistrata in Miercurea Ciuc, acolo unde mercurul termometreloe a coborat pana la - 6 grade.

Clujul are cea mai moderna sala de sport din Romania

Marti a fost finalizata constructia Salii Polivalente din Cluj, o arena inchisa care devine cea mai moderna si incapatoare din Romania.

Cum a evoluat bugetul Educatiei in ultimii cinci ani. Anul acesta - cea mai mare finantare de la izbucnirea crizei

Educatia beneficiaza, anul acesta, de cel mai mare buget pe care l-a primit in ultimii patru ani, potrivit datelor obtinute de la Ministerul Educatiei. Anul 2012 a fost cel mai sarac, in timp ce in 2007 Educatia a avut cea mai consistenta finantare.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania va fi inaugurata pe 31 octombrie. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei, iar lucrarile au inceput in 2011. Comisia de receptie din cadrul Primariei a demarat astazi procedurile de verificare a lucrarilor.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )