Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cea mai scumpa autostrada din istoria Romaniei s-a impotmolit din nou. CNADNR a intrerupt din nou procedura de demarare a lucrarilor

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa autostrada din istoria Romaniei s-a impotmolit din nou. CNADNR a intrerupt din nou procedura de demarare a lucrarilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a intrerupt intreaga procedura de atribuire a contractului pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Comarnic-Brasov. Motivul, . continuă pe Antena3

MRU: ARD este cea mai buna alianta din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, ci o fratie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna.

MRU: ARD este cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie.

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie, potrivit Mediafax. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie, a spus .

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de scadere din septembrie 2011

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de scadere din septembrie 2011 * Vineri, cotatia a ajuns sub 1. 700 dolari uncia la New York, inregistrand cel mai puternic declin din ultimele patru luni Pretul aurului a scazut vineri, pe piata futures din SUA, sub 1. 700 dolari uncia, consemnand cel mai important declin din ultimele patru luni si jumatate, dupa ce administratia de la Washington a anuntat cresterea peste asteptari a numarului locurilor de munca noi, in octombrie.

Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Cel mai inalt turn din lume, cu o inaltime de 1,6 km, ar putea fi construit in Ecuador, pe linia imaginara care imparte globul pamantesc in doua emisfere, dorindu-se a fi un omagiu adus trecutului indian al tarii dar si un mijloc de promovare a turismului in zona, scrie AFP.

Pierderile uriase au coborat actiunile Panasonic la cel mai redus nivel din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, anul lansarii video recorder-ului Betamax. Declinul recent al companiei japoneze este determinat de majorarea estimarilor privind pierderile.

Pretul titeiului - la cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului a scazut vineri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele patru luni, pe fondul speculatiilor potivit carora inchiderea unor rafinarii din SUA, in urma uraganului Sandy, va alimenta stocurile de profil, aflate deja la un nivel ridicat.

Utile: 7 alimente care iti ridica moralul; Alimentatia raw vegan - gustoasa si sanatoasa; Macesele, cea mai buna sursa de vitamina C

Acupunctura are ac de cojocul a peste 100 de boli. Terapia cu ace poate trata o gama larga de afectiuni si are avantajul ca nu prezinta efecte adverse, motive pentru care tot mai multe persoane apeleaza la. Te afecteaza schimbarea vremii? Afla ce leacuri poti folosi ca sa te simti mai bine. Trecerea de la vremea frumoasa la cea ploioasa si rece, umiditatea crescuta, oscilatiile presiunii atmosferice - toate acestea.

Cum imi aleg cea mai buna asigurare de locuinta.

Daca tot suntem obligati sa ne asiguram casa, macar sa o facem cu cap. Romania libera va prezinta cele mai importante criterii care trebuie luate in calcul la alegerea unei polite de asigurare a locuintei. Dupa introducerea legii privind obligativitatea asigurarii locuintei, acest tip de polita a revenit in prim-plan. Dupa primele sase luni ale anului, companiile de asigurari aveau peste 5 milioane de polite in portofoliu, adica mai mult decat in toti anii de dupa 2004. Statul ne obliga .

Cifrele nu mint: Steaua este echipa cea mai puternica din Liga 1

Statisticile onlinesport arata cele mai bune cifre pentru Steaua, cote pe care pana acum in 14 etape nici o alta echipa din Liga 1 nu le-a atins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )