Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Hotnews Hotnews,
Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Cel mai inalt turn din lume, cu o inaltime de 1,6 km, ar putea fi construit in Ecuador, pe linia imaginara care imparte globul pamantesc in doua emisfere, dorindu-se a fi un omagiu adus trecutului indian al tarii dar si un mijloc de promovare a turismului in zona, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Pierderile uriase au coborat actiunile Panasonic la cel mai redus nivel din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, anul lansarii video recorder-ului Betamax. Declinul recent al companiei japoneze este determinat de majorarea estimarilor privind pierderile.

Pretul titeiului - la cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului a scazut vineri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele patru luni, pe fondul speculatiilor potivit carora inchiderea unor rafinarii din SUA, in urma uraganului Sandy, va alimenta stocurile de profil, aflate deja la un nivel ridicat.

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat si vrea in libertate

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Cel mai mare bordel din Europa se va deschide in Austria

Austria este pe cale sa inaugureze o atractie, mai mult sau mai putin turistica, cum nu mai exista in nici o alta tara europeana. Un antreprenor vienez va investi peste 19 milioane de dolari in ceea ce va deven.

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Panasonic la cel mai redus nivel al actiunilor din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: Noul Guvern va fi investit cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in timpul sedintei de guvern, ca in opinia sa, investirea noului cabinet va avea loc cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie, potrivit Mediafax. ro Pana.

Mark Gitenstein: Am o profunda afectiune pentru Romania. Cel mai mare defect al romanilor - pesimismul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.

Sanatate ieftina, populatie bolnava: Romania cheltuieste cel mai putin din Europa pentru sanatate

Tarile cu economii avansate aloca resurse importante pentru finantarea sectorului de sanatate, ca premiza pentru o dezvoltare sustenabila pe termen lung. Starea buna de sanatate duce, in timp, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )