Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pretul titeiului - la cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul titeiului - la cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului a scazut vineri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele patru luni, pe fondul speculatiilor potivit carora inchiderea unor rafinarii din SUA, in urma uraganului Sandy, va alimenta stocurile de profil, aflate deja la un nivel ridicat. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile materiilor prime, in cel mai important declin din ultimele cinci luni

Cotatiile materiilor prime au consemnat, in octombrie, cea mai mare scadere lunara din mai pana in prezent, in conditiile in care economia mondiala a consemnat cel mai lent ritm de crestere de dupa recesiunea din 2009.

Business Report: Topul celor mai tineri milionari din Romania; Averile principalilor candidati la alegerile parlamentare; Preturile materiilor prime, in cel mai important declin din ultimele cinci luni; Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition

Andreas Klinger: Fondatorii si start-up-urile romanesti din Marea Britanie pun Romania in lumina reflectoarelor. Andreas Klinger este co-fondator al LOOKK. com. Provizoratul, cuvantul de ordine in conducerea Transelectrica. Conducerea Transelectrica este sub un provizorat total, complet nesanatos pentru compania care.

Messi a devenit tata pentru prima oara: Sunt cel mai fericit barbat din lume

Internationalul argentinian Lionel Messi a devenit tata pentru prima oara, dupa ce iubita sa Antonella a nascut un baietel, care va purta numele de Thiago.

Romania, desemnata tara anului la cel mai important targ de agricultura ecologica

Romania va fi desemnata tara anului la cel mai important targ dedicat agriculturii ecologice. Expozitia va avea loc in Germania in luna februarie. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a semnat conventia .

Romania, locul 1 intr-un top sinistru. Avem cel mai frumos loc de odihna din lume

Romania a ajuns si pe primul loc intr-un top, dar este vorba de un clasament al cimitirelor. Francezii au decis ca cel mai frumos loc de odihna din lume este cimitirul Sapanta de la noi din tara, scrie.

Cel mai vechi oras preistoric din Europa, dezgropat de arheologi in Bulgaria

Arheologii din Bulgaria sustin ca au descoperit cel mai vechi oras preistoric din Europa. Asezarea fortificata, dezgropata in apropierea orasului Provadia, ar fi fost un centru important de producere a sarii,.

Un iluzionist executa cel mai periculos stranut (VIDEO)

Iluzionistul Rich Ferguson este probabil cel mai in trend din breasla si asta multumita stranutului sau puternic care efectiv il decapiteaza. Simte ca ii vine sa stranute, se apuca de nas si brusc r.

Cel mai mare retailer nipon ar putea prelua Carrefour Malaezia

Aeon Co. , cel mai mare retailer din Japonia, este aproape de incheierea unui acord de cumparare a diviziei malaeziene apartinand companiei franceze Carrefour SA, spun surse apropiate situatiei, citate de presa internationala.

Romania, pe primul loc in topul celor mai frumoase cimitire din lume

Romania se remarca in lume cu Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume, se afla pe primul loc in ceea ce priveste scaderea averii populatiei, dar mai nou, se afla si in topul clasamentului.

O veste rece si una calda. Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, urmata de o incalzire a vremii. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au inregistrat minus 7,1 grade Celius. Aceasta valoare termica a fost inregistrata in intervalul 6.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )