Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Adevărul Adevărul,
Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Cea mai usoara limba straina pentru romani este, de fapt, cea mai apropiata gramatical si lexical de limba romana. Practic, noi prindem mai usor limbile romanice, care au la baza limba latina, si limbile fata de care suntem apropiati cultural, adica engleza si franceza, a explicat lingvistul Alexandru Nicolae de la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane. continuă pe Adevărul

Salam de biscuiti. Cea mai usoara si mai gustoasa reteta.

Cine nu a mancat macar o data in viata salam de biscuiti facut in casa de mama sau bunica? Daca ti-e dor de acest gust inconfundabil, nu mai altepta si prepara si tu aceasta reteta.

Microsoft extinde actualizarea Lumia Denim: Care sunt cele mai importante noutati [VIDEO]

Cei de la Microsoft au anuntat astazi ca a inceput distribuirea celui mai nou update de firmware dedicat dispozitivelor Nokia cu Windows Phone, si anumeLumia Denim. Dupa o lunga perioada de finisaje, cei de la Microsoft au anuntat oficial ca a inceput o perioada de actualizare pentrucel mai nouupdate pentru terminale cu Windows Phone 8.

Reduceri eMAG la produsele Samsung: Care sunt cele mai bune de care sa profiti

Samsung si eMAG ofera reduceri in aceasta perioada. Noi am facut o lista cu cele mai avantajoase zece reduceri de care sa profiti, de la telefoane la televizoare. intre 13 si 16 ianuarie, eMAG ofera mai multe produse Samsung la reducere. Unele preturi au fost ajustate cu cativa lei, pe cand in unele cazuri scaderea [].

Boala procrastinarii: cum ne molipsim de ea si care sunt cele mai eficiente antidoturi

In loc sa citim, sa invatam, sau sa terminam cateva lucruri din lista de responsabilitati, preferam sa facem ceva care exclude toate aceste lucruri: procrastinare. Trebuie doar sa incepem ce avem de facut, insa dintr-un anumit motiv, nu putem face.

Fostul mentor si prieten al lui Cherif Kouachi condamna actele teroriste ale acestuia: Este cea mai grava crima pe care o poate comite un musulman

Fostul mentor si prieten al lui Cherif Kouachi, unul dintre cei doi autori ai atacului de la Charlie Hebdo la Paris, Farid Benyettou, a dezaprobat trecerea la acte a lui Kouachi, apreciind ca aceasta este cea mai.

Minunile pe care le poate face o limba straina pentru creierul nostru

Cunoasterea a doua limbi straine ar putea sa faca minuni pentru capacitatea creierului nostru, arata un studiu. Potrivit specialistilor, daca ne apucam la orice varsta de a invata o limba straina, efectele asupra creierului sunt vizibile.

Premiile Oscar 2015. Care sunt filmele favorite in acest an

Academia Americana de Film va anunta, in cursul zilei de joi, la Los Angeles, care sunt nominalizarile la cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar. Desi nominalizarile nu au fost, inca, anuntate oficial, presa internationala scrie ca lungmetrajele Boyhood, Birdman si The Grand Budapest Hotel sunt favorite pentru a castiga premiul Oscar.

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%, potrivit datelor anuntate azi de Eurostat.

Romania, cea mai ridicata inflatie anuala din UE, in luna decembrie

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%.

Romania a inregistrat in luna decembrie cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )