Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai in varsta persoana cautata de Politia Romana: Batrana de 82 de ani condamnata pentru ca a incercat sa introduca droguri in inchisoare este fugita in Australia

B1 B1,
Cea mai in varsta persoana cautata de Politia Romana: Batrana de 82 de ani condamnata pentru ca a incercat sa introduca droguri in inchisoare este fugita in Australia

Elena Mladin, in varsta de 82 de ani, este cea mai in varsta persoana inscrisa pe lista cautata de Politia Romana, dupa ce a esuat in incercarea ei de a introduce droguri intr-o inchisoare. continuă pe B1

Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania, dupa ce a ajuns intr-o situatie fara iesire

Adriana Iliescu a ajuns intr-o situatie fara iesire. Cea mai batrana mama din Romania a trebuit sa ia o decizie radicala pentru a supravietui. Ce se intampla acum cu fosta profesoara si Eliza? Adriana Iliescu, inglodata in datorii Adriana Iliescu este nevoita sa isi duca traiul la limita existentei. Conform Impact. ro, cea mai batrana mama .

Femeia din zodiac pe care se bat barbatii. Care este cea mai dorita zodie din horoscop

Fiecare femeie merita dragostea sincera a unui barbat, care sa o apreecieze si sa o iubeasca. Orice barbat care isi doreste sa cucereasca o femeie trebuie sa inteleaga astfel de lucruri. Femeia din zodiac pe care se bat barbatii Dar dintre toate femeile zodiacului, una singura merita toata atentia si dorinta barbatilor. De altfel, eu .

CORONAVIRUS |Italia a raportat cea mai mare rata a mortalitatii din 6 aprilie

Italia a raportat, in ultimele 24 de ore, 636 de decese cauzate de noul coronavirus, fata de 623 inregistrate in ziua precedenta si cea mai mare cifra din 6 aprilie, a declarat ministrul Sanatatii, Roberto Sp.

Romanul Jumatate de soare galben, votat cea mai buna carte la Womens Prize

Romanul Jumatate de soare galben Half of a Yellow Sun) al scriitoarei de origine nigeriana Chimamanda Ngozi Adichie a fost votat drept cea mai buna carte care a castigat vreodata premiul pentru fictiune Womens Prize, in istoria de 25 de ani a competitiei, transmite BBC News.

Romania, cea mai nesigura tara in ceea ce priveste siguranta rutiera Primul manual de educatie rutiera pentru copii (VIDEO)

Conform Autoritatii Rutiere Romane, Romania este cea mai nesigura tara in ceea ce priveste siguranta rutiera, cu 96 de decese inregistrate la milionul de locuitori, aproape dublul fata de media UE, de 51 de.

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres.

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE PSD NEAMT: PNL a atras tara in cea mai neagra perioada a istoriei sale

PNL a atras tara in cea mai neagra perioada a istoriei sale, a declarat, astazi, intr-un comunicat de presa, presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene.

Cea mai buna placinta cu mere. Reteta pas cu pas pentru o placinta frageda si aromata

Placinta cu mere este buna cu orice ocazie, dar mai ales cand merele abunda pe tarabele precupetilor. Este clar! Suntem in sezonul lor si ce poate fi mai bun intr-o duminica decat o placinta calda cu mere, servita alaturi de o cupa de inghetata sau un sos de vanilie? Reteta pas cu pas pentru placinta .

Sibiu are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus. Situatia pe judete

Judetele Cluj, Salaj, Sibiu si Timis au cea mai mare rata de infectare cu coronavirus, peste 6 la mia de locuitori, in ultimele 14 zie, arata cea mai recenta informare a Grupului de Comunicare Strategica. Alba,.

Cea mai buna placinta cu varza. Reteta are un ingredient secret

Cand varza sta falnica pe tarabele precupetilor, majoritatea deliciilor pregatite de gospodine se invart in jurul ei, fiind sezonul cand aceasta cuprinde casele. Fie ca o pun la murat sau o gatesc in fel si chip, leguma nu lipseste din odaile romanilor in aceasta perioada. Pentru cei satui de varza la cuptor, ciolan cu varza .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )