Libnet.ro
UNICEF

09:45

CEFC ar putea renunta la jumatate din cei 30.000 de angajati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEFC ar putea renunta la jumatate din cei 30.000 de angajati

CEFC China Energy ar putea concedia jumatate din cei 30. 000 de angajati, pe fondul sporirii presiunilor financiare si guvernamentale, si inca se lucreaza la achizitionarea unei participatii de 14,16% in gigantul rus Rosneft, pentru 9,1 miliarde de dolari, a afirmat Zhuang Jianzhong, director in cadrul diviziei internationale de cercetare a CEFC, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

CEFC China ar putea concedia jumatate din cei 30.000 de angajati

CEFC China Energy ar putea reduce la jumatate numarul de angajati, in prezent de 30. 000, pe fondul sporirii presiunilor si controalelor financiare ale Beijingului, a declarat un oficial al uneia dintre unitatile sale, potrivit Bloomberg.

S-a apropiat de un om al strazii si i-a lasat jumatate din burgerul sau. Toata lumea a fost insa socata de gestul sau

I-a oferit unui om al strazii jumatate din burgerul sau, dar toata lumea l-a criticat dur pentru gestul sau. Barbatul flamand a schitat un gest de multumire si s-a apucat sa manance cu pofta. Cel care.

Jumatate din drumurile din Romania, un adevarat pericol. Expertii le numesc expirate

Mai mult de jumatate dintre drumurile din Romania sunt cu durata de viata depasita. Expertii le numesc expirate. Sunt un adevarat pericol, mai ales ca unele dintre ele sunt intens circulate. in.

Mai bine de jumatate din vanzarile Coca Cola au loc in comertul traditional. Retailul modern, dinamic. HoReca, foarte mica

Comertul traditional reprezinta principalul canal de vanzare pentru Coca Cola Romania, cu un procent de aproximativ 55% din vanzarile totale, urmand nivelul pietei romanesti. Retailul modern, pe de alta parte, are o rata de crestere mult mai mare si.

Klaus Iohannis, despre legea ce permite executarea pedepselor la domiciliu: Probabil unii din cei care au votat cu mult entuziasm se gndesc preventiv ca, dect sa mearga la nchisoare, sa mearga acasa

Presedintele Klaus Iohannis a comentat ironic, joi, in legatura cu adoptarea legii ce permite ca unele persoane sa poata executa pedepsele cu inchisoarea la domiciliu, ca unii dintre cei care au votat cu mult entuziasm probabil se gandesc preventiv ca, decat sa mearga la inchisoare, sa mearga acasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )