Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cei mai bogati romani din 2020. Cat de mult a scazut Ion Tiriac in clasament

Playtech Playtech,
Cei mai bogati romani din 2020. Cat de mult a scazut Ion Tiriac in clasament

Revista Forbes Romania a publicat topul celor mai bogati romani in 2020, unul in care apar si foarte multe surprize. Ion Tiriac, pe care multi il considerau inca drept cel mai bogat roman, este abia pe locul 3. La capatul unui an in care pandemia de coronavirus a afectat foarte multi oameni de afaceri. in . continuă pe Playtech

Topul celor mai bogati romani din 2020: Diferenta dintre averile primilor 2 este de 200 de milioane de euro

Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bogati romani in 2020. Cel mai bogat om din Romania, in 2020 este un investitor din domeniul IT. in top 5 se afla o singura femeie.

Unul dintre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de COVID-19. Unde s-a stins patronul SOMALEX

Unul din tre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de infectia cu COVID-19. Alexandru Gheorghe, proprietarul Somalex, companie care administreaza circa 3. 400 ha de teren agricol in Baragan s-a stins la spitalul din Slobozia.

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata.

Topul celor mai bogati romani. Cine i-a depasit pe patronii Dedeman si pe ce loc se afla Ion Tiriac

Un top al celor mai bogati oameni de afaceri romani, realizat de Forbes, ii plaseaza pe fratii Dragos si Adrian Paval, patronii Dedeman, abia pe locul secund, cu o avere de 7,5 miliarde de lei, cu 200 de milioane de lei mai putin decat cel mai bogat om de afaceri roman.

Romania a alocat pentru Sanatate cei mai putini bani din UE. Date oficiale Eurostat

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Cel mai rapid telefon din 2020, confirmat: nu o sa ti-l doresti, din pacate

Cea mai recenta confirmare a faptului ca telefoanele Huawei sunt foarte bune, daca nu ar fi fost sabotate de Donald Trump, vine de la AnTuTu. in fiecare luna, creatorii benchmark-ului AnTuTu.

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, a scris, vineri, pe retelele de socializare, ca 2020 a fost un an dificil si ca adevaratii eroi ai acestui an sunt medicii si asistentii medicali.

Cele mai bune aplicatii de iPhone si iPad din 2020: Apple a anuntat premiile

Intr-un an incredibil de complicat pentru foarte multi dintre noi, la fel ca Google in urma cu cateva zile, Apple a decis care sunt cele mai bune aplicatii din 2020. Lista castigatorilor de.

A inceput a doua zi a votarii la alegerile parlamentare din 2020. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru romani

A inceput oficial cea de-a doua zi de votare pentru alegerile parlamentare din 2020, organizate in diaspora. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru alegatorii romani, la Auckland, Noua Zeelanda,.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Peste 1.000 de romani din strainatate au votat in primele 12 ore de la inceperea procesului de votare

Un numar de 1. 041de romani din strainatate au votat in primele 12 ore de la inceperea procesului de votare pentru alegerile parlamentare, care in diaspora de deruleaza pe durata a doua zile, scrie News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )