Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romania a alocat pentru Sanatate cei mai putini bani din UE. Date oficiale Eurostat

Hotnews Hotnews,
 Romania a alocat pentru Sanatate cei mai putini bani din UE. Date oficiale Eurostat

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat. continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania aloca prea putini bani pentru sanatate, de 5 ori mai putin decat media UE

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Peste jumatate dintre comerciantii germani se asteapta la clienti mai putini si la scaderea vanzarilor in perioada Craciunului

Peste jumatate dintre comerciantii germani se asteapta la mai putini clienti si la scaderea vanzarilor in perioada cruciala a Craciunului, potrivit unui sondaj efectuat in randul a 550 de companii, efectuat de Asociatia Germana pentru Retail.

Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Omul de afaceri Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Constanta, a murit marti dimineata, el fiind diagnosticat cu COVID-19. Corneliu Idu, in varsta de 70 de ani, i-a sprijinit la inceputul carierei pe jucatorii de tenis constanteni Simona Halep si Horia Tecau.

Ce se intampla in corpul tau daca stai la frig. Beneficiile pentru sanatate sunt uluitoare

Uneori, iernile pot sa fie reci si imprevizibile. De asemenea, expunerea la temperaturi joase poate sa creeze probleme de sanatate si de aceea este important sa purtati imbracaminte adecvata vremii si sa fiti pregatiti pentru evenimente meteorologice, precum viscolul si temperaturile foarte scazute. Ce se intampla in corpul tau daca stai la frig Este adevarat, .

Horoscop. Cum saruta barbatii in functie de zodie. Ei sunt cei mai priceputi

Despre sarut, se spune ca poate fi scanteia unei noi relatii. Stilul de sarut al unui barbat depinde de intreaga atractie, asadar, este important sa intalnesti pe cineva care sa te faca sa uiti de griji. Care sunt secretele fiecarei zodii. Cum saruta barbatii in functie de zodie. Ei sunt cei mai priceputi Berbec Barbatii .

Unul dintre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de COVID-19. Unde s-a stins patronul SOMALEX

Unul din tre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de infectia cu COVID-19. Alexandru Gheorghe, proprietarul Somalex, companie care administreaza circa 3. 400 ha de teren agricol in Baragan s-a stins la spitalul din Slobozia.

Armatorul Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri romani, a murit de Covid-19

Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici armatori romani, a murit de Covid-19 la varsta de 70 ani. Idu a fost cel care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si Horia Tecau.

Miliardar slovac cu afaceri in Romania, arestat pentru coruptie si spalare de bani

Miliardarul slovac Jaroslav Has269;ak, care conduce grupul Penta Investments, iar in Romania are farmaciile Sensiblu si casele de pariuri Fortuna, a fost arestat pentru coruptie si spalare de bani.

Somajul urca la 5,3% in octombrie. Cei mai afectati sunt tinerii, unde rata somajului se apropie de 20%

Rata somajului in luna octombrie 2020 a crescut cu 0,2 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 5,1%), somajul in randul barbatilor fiind mai ridicat decat la femei cu 0,5 puncte procentuale, a transmis miercuri Institutul National de Statistica. Din pacate, somajul in randul tinerilor 18-24 de ani) se apropie de 20%. Ca numar de someri, datele INS arata ca avem 477. 000 de romani aflati in cautarea unui loc de munca, cu peste 100. 000 mai multi decat in octombrie anul trecut.

Cine sunt cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2020

Spotify a dezvaluit topurile celor mai ascultati artisti, albume, cantece, liste si podcast-uri de catre cei 320 de milioane de utilizatori in anul 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )